nilosum çalışabilir aldım işe gitmeyede devam işte doğurcan diyo benim koca çalışmamı istemiyo ama ben zorla ikna ettim bugün 🤣
anapanda12 nilosum Siz mucizesiniz anne bebek olarak... 🤗 Maşallah dualarınızı istiyoruz. 🤲🏻 Senin adına çok sevindim canım 💕 Sağlıkla gelsinler inşaAllah 😍
nilosum anapanda12 sende hepimiz mucizeyiz canım 🥰 doğum hikayelerimizide paylaşıcaz inşallah çok az kaldı 😍 artık korkmuyorum allahın izniyle 2 kiloyuda geçtik darısı başınıza canım
nilosum Buseecik evet kanamada oldu ama olmasaydıda anlaşılmıcak gibi değildi çeşmeden akar gibi geldi
Gulchirai nilosum Ne kadar korktum okurken sonra bir den pat gülücükler allaha şukur allah yardım etsın sana ve hepımıze 🥳🤓
Duygu19031903 nilosum bende 14. Haftamda birden suyum gelmisti kürtaj yaptılar.😣 çok zor günler geçirdim. Şuan çok sükür yine hamileyim aynı seyleri yasamaktan çok korkuyorum
nilosum Duygu19031903 korkma canım allah tekrar hamile kalmayı nasip etmiş sana çok şükür tadını çıkar
Burcuveburcum nilosum Yaşayacak ömrü varmış derler ya maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun 🙏