yagmur2018 Her gün yumurta yiyor musunz kızlar? Haftaiçi yiyemiyorum sabahın kör saati okula gittiğim için. Haftasonu sadece geç kahvaltı yapınca yıyorum. 3 gün yiiyorum sadec haftada. Yeterlı mi ki bilemedim
miniginannesi__ yagmur2018 her gün mutlaka 2 tane yerim geceden haşlıyorum sende uyanınca haşla hemen ocağa koy hazırlanırken pişer
burcuo yagmur2018 Ben 2 yumurta yiyorum. Diyetisyen öyle yazmıştı. Öğretmenim ben de, haşlayıp yanımda götürüyorum. Yoksa hep ekmek türü şeyler yemek durumunda kalıyorum okulda, tost vs ama onu da her gün yaparsam hızlı kilo alıyorum
hllvrl Ben her gün iki tane yiyorum. Çalışırken yanımda götürüyordum haşlayıp sen de öyle yapabilirsin. Folyoya sarıp hava almaz bir saklama kabına koyunca soğumuyor.
hllvrl yagmur2018 ilk başlarda ben de öyleydim ne zaman düzenli yemeye başladığımı tam hatırlamıyorum. 20. haftada falan başladım herhalde. Şu an 36 haftalığım . Yemediğim zamanlarda muffinler yaptım öyle yedim sen de öyle alternatif tarifler bulup yapabilirsin yanında taşımalık
senaninannesi_ hllvrl bende sizin gibi ilk aylar kusmaktan içim almıyordu 4. Aydan sonra her sabah 2 yumurta yemeye başladım zaten evde tekim kahvaltı tabağı hazırlayıp yavaş yavaş yiyorum yumurta yemekten tavuğa dönücem 😂😂😂
karpuss yagmur2018 ben hiç yumurta yemiyorum desem yeridir. Tek tiksindiğim şey yumurta oldu. Menemenin içinde iyice karıştırıp haftada bir veya iki haftada bir yiyebiliyorum anca 😑
ghostty yagmur2018 her gün bir veya iki tane yiyorum mutlaka. Sabah işe giderken hazırlanırken haşlıyorum, soymadan yanıma alıyorum. Rutin haline getirdiğim için yemezsem eksiklik hissediyorum🥲
Deletedmom_657 Bende hamilelik başlayınca yumurta yemek sonlaniyor resmen 30. Haftayi geçince kokusu hafifledi ama halen rahatsizim baştan beri yemiyorum desem yalan olmaz yanii