frigyalikibele Deniizzz merhaba.ben yeni üye oldum. postu görünce yazayım dedim. 8 aylık hamileyim. 5.ayda ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyin sıvısı fazla dedileri.tıp fakültesinde amniyosentez yaptırdım. 1 ay sonra çıktı genetik sonucu iyi dediler. geçen hafta kontrolüme gittiğimde de doktorum gayet normal dedi.
Cimcime84 Benim de tek arter tek ven sorunum var. Aslında 13. Haftamda doktor 2 arter görebiliyorum demiş hatta rapora yazmıştı. Ama 14. Hafta başka bir doktor ve 17. Hafta da perinatolog da göremiyorum dedi bir arteri. 20. Haftayı bekliyoruz bir prof görecek bu sefer. Nifty test yaptırdım sonuç iyi çıktı. Ama durum böyle olunca amniyosentez önerdi perinatolog. Aşırı korkuyorum:(
Anastasia Cimcime84 benim tek yumurta ikizlerimde de durum aynı detaylıda perinatoloğum bunun tek başına birşey ifade etmediğini söylemişti ama çapada amniyosentez istediler. Yaptırmadım zaten sonuç 30. Haftamda çıkacaktı. Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah 🙏 sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza
frigyalikibele Cimcime84 ben amniyosentez yaptırdım tıp fakültesinde. 1 ay sonra çıktı genetik sonucu iyi geldi. hangi doktor ?
Deniizzz Melis47- diğer postlarıma bakabilirsiniz. Ama tek arter tek arterle alakalı değil benim başıma gelenler. Sağlıkla kavuşmanız dileği ile iyi günler ..
DuruSU_68 Merhaba bende 19. Haftamda detaylıda öğrendim tek umblikal tek ven olduğunu 2 doktora gittim korkulu bi. Tablo çizmediler ama riskleri de söylediler böyle olup sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var mı