Deniizzz Merhaba benim kızım olacak Allah nasip ederse sağlıkla inşallah 🙏🏻 tek damar tek ven sorunumuz var. Ve suyumuda azalıyor;( internetten yaptığım araştırmada tek damar tek ven sorunu bebeğin az beslenmesine neden oluyor buda ona giden kanın az olmasına sebep olduğundan böbreklerine yeteri kadar kan gitmememsine ve işeyemediği için de suyun az olmasına neden oluyormuş😔 okumayacağım araştırmayacağım diyorum ama olmuyor. Her akşam havuç suyu içiyorum suyum çoğalsın diye 15 Nisan da kontrol zamanı öğreneceğim suyum artıyor mu diye. İnşallah artıyordur. En son doktora gittiğimde bebeğim haftası ile uyumlu kilodaydı. Ama suyumda bir ay öncesine göre azalma vardı. Doktor yorulma , havuç suyu iç dedi hatta mavi sporcu içeceği de içmemi önerdi. Demem o ki sanıyorum suyumun az olması tek damar tek ven ile bağlantlı bir problem. Sizinde başınza böyle bir şey geldi mi? Ya da çevrenizde böyle hamilelik geçiren ve iyi tamamlayan var mı ? 27 haftalık 5 günlük olduk , doktor erken doğum riski bu sebeplerden olabilir. 30. Hafta sonrası daha sık kontrol olacaksın dedi. Yorumlarınızı bekliyorum