betlhsyinerva selin_53 Tıp fakültesinde 2 dogum yaptım 3.gebeliğim için yine orada gidiyorum doğumlarımda da muayeneye gittiğimde de bir sıkıntı yaşamadım çok memnun kaldım
selin_53 betlhsyinerva Hocalara ücretli şekilde şekilde sabit muayene olunuyor mu, veya doğum yapılabiliyor mu
betlhsyinerva selin_53 önceden vardı ancak şimdi var mı bilmiyorum bazı doktorların kendi kliniğide var
nsndyg 7.yil önce kızımı.hacetttepe üniversitesinin içinde özel Dr lar var orda doğurmuştum.suanda hamileyim 12 haftalık gene oraya gidiyorum her muayene de ücret ödeniyor dışardaki ozellere göre çok.cok.uygun hemde çok memnunum Dr dan
bilmemben nsndyg hacettepede mi dogum yapacaksnz acaba ve hangi doktora gidiyorsnz bende şehir hastanesi mi özel mi bir türlü karar veremedim
nsndyg bilmemben inşallah orda olucak peritanolijide erdem hocaya gidiyorum ben memnun kaldım birde poliklinikten sıra alınca her zaman farklı Dr oluyor ayni Dr la devam etmek istiyorum
eceeceecee Gazi hastahanesinde perinatoloji bölümüne gidiyorum riskli olduğu için şuan memnunum etlikten oraya geçtim daha içim rahat
bsrelif Yıldırım Beyazıt hastanesinde muayene oldum yatışım oldu aşırı memnun kaldım ama doğumumu Bilkent’te yapmayı planlıyorum