usarnameee omermam ilk defa duydum canım 16 hafta oluyiruz yine zorla söylüyorlar şaşırdım sağlıkla gelsin inşallah
Birrrcan omermam merhaba benim de devlette ilk kızım da doktorum keseye bakıp kız demişti 6 haftalıklık daha gerçekten de kızım olmuştu 🥰
omermam Kese yuvarlak, sol tarafta duruyor, kafası sol tarafta ve adete göre 3 4 gün sonradan oluşmuş kız gibi dedi
omermam usarnameee gerçekten bende çok şaşırdım 12 haftalikken oğlumu özelde öğrendik devlet soylemiyordu🫠 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
omermam hilalaselll4 yan açıdan çektiler birini ikisi de aynı canım 🥰 sağlıklı olsun da ne olursa olsun benim için en önemlisi o🌸
omermam usarnameee ankara canım evet söylemiyorlar oğlumda da hiç tahmin bile etmediler özelde öğrendim 🌸
omermam Birrrcan yaa ne güzel 🥰hadi hayırlısı bakalım gönlüm de kız çocuğunu istiyor ama öncelik sağlık 🤍
omermam anonim95 gerçekten bende ilk hamileliğimde hep özele gittim ama bunda gitmen aşırı ilgileniyorlar 🥰
Aaayseeert omermam evet ya hatta şakasına dedim ki doktor bey keseye göre cinsiyet falan tahmin ediyorlarmış bana bi garip garip baktı ahhahahah bakan varsa baktır sende diyor
omermam Aaayseeert bazısı gerçekten öyle oluyor iyisine denk getirsin Rabbim tüm hamileleri inşallah🥰