nurselingezmen1gmailcom Arkadaşlar aranızda hıc 4 haftalıkken kahverengi leke geldi mi benım kı geldıde korkmalımıyom
bmkl nurselingezmen1gmailcom 4 haftayken bende de geldi ama toplasan bir damla ya ederdi ya etmezdi, doktorum bunun normal olduğunu söyledi. Ne kadar geldi sizin fazlaysa doktorunuza danışın
777b nurselingezmen1gmailcom lekelenmenize doktor birşey dedi mi bende şuan çok yeni 4+1 leke geliyor çok arada daha öncede yaşadım doktor erken dönem diye progesteron vermedi kimyasal oldu şuan da verir mi bilmiyorum bu sebeple sormak istedim
gulser_ nurselingezmen1gmailcom geldi 4+4 haftalikken doktorum Protestan fitil başladı önlem amaçlı devam eden bir lekelenme de olmadı
nurselingezmen1gmailcom Yarın kontrolüm var inşallah guzel gecer ama boyle sık sık gelmıyor arada bir geliyo sonra sankı hıc akmamıs gıbi geri kesilıyo
aycamm_ nurselingezmen1gmailcom bende de aynı şekilde 2 günde toplam iki üç kez gelmiştir adetime 2 gün var normal mi acaba
aycamm_ Esraa02 Adetime 1 gün var hafif kasık ağrısı ve kahverengi leke geldi 3 kez falan korkuyorum HCG değeri 101 çıkmıştı 2 gün önce. İlk öğrendiğimde 18.64tü sonradan 101 oldu
777b aycamm_ lekelenmenize doktor birşey dedi mi bende şuan çok yeni 4+1 leke geliyor çok arada daha öncede yaşadım doktor erken dönem diye progesteron vermedi kimyasal oldu şuan da verir mi bilmiyorum bu sebeple sormak istedim
nurselingezmen1gmailcom 777b benım bebek tek yumurta ikiziydı bırı gelişti diğeri gelişmedi onun kanıydı düşük kanı progestan verdı cok sükür gectı