bebegimle_ben tatlimomyy cikar canim benim ilk gebeligimde 6 gun once erken gebelik testi aldim cikmisti ama dusuk yaptim kansizliktan cikar canim
Semilk05 tatlimomyy var ama 2 saat sonra çıktıysa kuruma çizgisi vs lafları da var. Bi sabah ilk idrarla yapıp ilk 5 dk bakın
Semilk05 tatlimomyy bilmem ben adete 3-4 gün kala erken gebelik yaptım sabah bide normal test ikisinde de çıktı. Ama ilk gebelikte çıkmadı mesela adet geçtikten sonra çıktı
tatlimomyy Elisa0110 Herhangi bir kanma vs olmadı bende sdce bu testi aldım ve 1.2 saat sonra bu cizgiyi goruncu sasirdim
bsrbrkysr184_ tatlimomyy aşkım seni üzmek değil amacım ama beklediğinden teste her türlü 2 çizgi oluyor bilgin olsun adet gecikmen var mı ?
Elisa0110 tatlimomyy başka bir testle Bi daha dene erken gebelik testi ile baktın onda da böyle bir sonuç aldın kam verirsin
nihalll123 evrim0101 tamam teşekkür ederim benim 179 çıktı bugün 3 civarı dedi doktor da sağlıklı kucağımıza alalım inşallah
bsrbrkysr184_ tatlimomyy ama bu 2 saat sonra çıktı dedin ya şey yap erken gebelik testi al ilk idrarla yap onalr daha doğru oluyor uzun olanlar varya
evrim0101 tatlimomyy ben adetime 1 hafta vardı yaptığımda ama erken gebelik testinden yapmıştım 1 2 saat sonra çizgi netleşti
tatlimomyy evrim0101 bnm adet çok düzensiz asko 1.5 ayda bazen 2 ayda bir oluyorum geçen ayın 12 sinde oldum 1 gün geçti iste ama düzensiz olduğum için net bir sklde gecikmem oldu diyemiyorum
evrim0101 tatlimomyy en güvenilir acilde kan tahlili yaptırabilirsin bende çıkınca gidip tahlil yaptırdım hamile olduğum netleşti