beyzzsenturkkk ay ben şok diyicem de hiç şaşırmadım aslında hamileliğimin 6. Ayına doğru fenalaşmaya başladım tabi ilk hamileliğim tecrübesizlik bisey bilmemezlik en yakın hastane diye ilhan varanka gidiyodum hep neyse fenalaştım tansiyonum baya çıkmaya başladı hareketlerim kısıtlandı bebek karnım da hareket etmiyor oranın kadın doğum aciline gidiyorum sadece tansiyonuma baktılar idrar aldılar ilk gidişim de ee sende gebelik zehirlenmesi var takip edelim tamam babacım edelim ettik düzelme yok ben acile gidip geliyorum hani evden yüksek diye gidiyorum neolıyosa orda biraz düzeliyorum hemşiresi diyo ki tansiyonun yüksek değil niye geldin sonra acil doktoru vardı doktor hanım sürekli böyle ne olacak dedim onuda bidaha gelişinde düşünürüz dedi şaka gibi 😂 ve ben bidakine doğuma gitmişim erkek bir doktor vardı etrafında stajyerler bir sürü işte hiç gelmeseydin niye geldin ki bizi de uğraştırıyorsun böyle ben tabi dut yemiş bülbül gibi ağrıdan sancıdan dilim lal oldu açılmıyor sabaha kadar nstye bağladılar dogumhane bölümünde eşimi 3 yündür göremiyodum taşınma durumu için memlekete eşyaları almaya gitmişti sabah oldu acil sezeryana almamız gerekiyor dediler tabi ne diyeceksin tamam dedim ama doğumdan sonra bir araştırdım megersem benim gibi gebelik zehirlemesi geçirenleri kontrol altına alana kadar hastaneye yatırıyorlarmış eşimden imza aldılar annede bebek de tehlikede bisey olursa hangisini kurtaralım diye üstelik yerimiz yok diye çocuğu taaa kartalda özel hastaneye yolladılar ameliyatlı halimle 42 gün oraya gittim bebeğimin ahı ömür boyu yakalarını bırakmasın hemen hemen 1 yaşında açıldı çocuğumun gözleri hiç görmüyordu kalbi delikti o özel hastaneden rabbim bir değil bin kere razı olsun o kadar iyi baktılar ki anne şefkatiyle anlatamam 42 gün sonra verdiler ama benim çocuğum ölebilirdi tabi benimde ameliyatım falan çok sorunlu geçince kimsenin aklına gelmedi şikayet etmek doğum yapınca tek odaya alıp bebek gibi baktılar ama neye yarar ??