kvsr1603 ikiprensesannesi___ ben ilk gebeliğimde bir dereotu yedim süt yapıyor diye çok yedim ama bi alerji yaptı boynum kızadı kaşıntı uzun süre geçmedi tahin bal ikilisi ve kuru yada yaş meyveleri şekersiz suyla kaynatmak çok işe yarıyor daha yeni hala oldum anneme yaptırdım ben uzaktayım gelinimize çok fayda gördü
ikiprensesannesi___ kvsr1603 yaa bütün yiyeceklerde olduğu gibi tabi yan etkileri de insandan insan’a değişiyo alerji yapabilir 🥰bende deniyecem incir alacam inşallah çarşıya çıkabilsem hayır’lı olsun bu arada sizinde bebişiniz,🥰
myangelson ikiprensesannesi___ Allah Allah o zaman şey yap maydanoz tere roka dereotu falan üstüne limon döküp ye çok güzel oluyor
Alya05 ikiprensesannesi___ vala canım süt arttıracak tek şey tam yemek yemek Benm sütüm ciğerle oluyor. İkş defa açıkmıştım gece çiğer yedim maşallah fark ettim sütüm arttımıştı Tatlı ye , irmik helvası ye
ikiprensesannesi___ Alya05 teşekkür ederim canım onları da yiyorum helva da güzel yapıyor tatlı daha fazla yiyemiyorum dişlerim gidik😁
ikibebeliannis ikiprensesannesi___ 1 sene emzirdim tam 3-4 tane bim poşeti sagılıp dondurlmuş süt attım çöpe bi yarısı kadar da çocuğuma emziren biri olarak bana en iyi uyku şu ve tahinli irmik helvası yaramıştı
gzde09_ ikiprensesannesi___ rezene ve kuru dut tüketiyodum sürekli tekrar hamile olunca emzirmeyi bıraktım ama çok faydası var
ikiprensesannesi___ gzde09_ rezene uyku yapıyor diye okudum bilgim yok tabi ama öyle geçiyo internette sizde öyle bir durum oldu mu peki onu da merak ettim
gzde09_ ikiprensesannesi___ her bünyede farklıdır belki ama öyle bı yaş yaşamadım belki de ilk çocuk ilk heyecandi ondan pek fark etmedim ama 3 fincan tüketiyodum günde