burcuo ikiprensesannesi___ Dereotu, soğan, bulgur, çikolata, su ve bolca uyku süt arttırıyor 😄 sade yiyemezseniz salataya ekleyin, yumurtaya ekleyin, otlu omlet gibi ben çok seviyorum, yeşil soğan dereotu falan karıştırın mesela.
mervekocogl ikiprensesannesi___ süt arttırımı için sıvı siyah malt öneriyor instagram da Ebe Tülin. Bir bakın isterseniz. Ben ilk gebeliğimde bol bol arpa pişirip yedim. Çorbasını vs içtim o da desteklemişti. Ama tabi en etkin olan şey meme ucu uyarısı yani sık sık emzirmek
lala_666 ikiprensesannesi___ iyi akşamlar canım evet dere otu süt artırıyor Rezene,tahin pekmez karışığı, hurma,kuru kayısı,kuru incir,ceviz badem,fındık☺️
ikiprensesannesi___ kahvesever__ bende denedim sağdım maşallah iyi geldi bu sefer hemen etki eder mi bilemedim ama şaşırdım da maşallah ya 😁
myangelson ikiprensesannesi___ dereotlu omlet çok güzel oluyor 😅 veya makarna salatasi vs yaparsan içine at, kabak dolmasina çok güzel oluyor ya da direk yoğurtla karıştır ye 😅
ikiprensesannesi___ myangelson öyle yapacam şimdilik yoğurtla yiyiyim biraz düzeni oturtup yapacam bu tarifleri de inşallah
ikiprensesannesi___ beautiful_ kalsın kalsın doğum yapar yapmaz uygula gerçekten işe yarıyor özellikle dere otu aklında bulunsun
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ bende öyleyim ama bu kadar yiyip almamak da bir yerden sonra imkansız gibi geliyor 😂şimdi 60 da kaldım