Aysnrplt ikinciprensimgeliyor canım dağ muzu da diyorlar pırasa gibi uzun inçe yeşil bir bitki soyulup yeniyor sap yeri ekşi bi tadı var ve çok faydalı baharda çıkıyor
Ela11 Aysnrplt ışkın nedir ilk defa duydum benim canım genelde lahmacun döner falan isityor ilk haftamda sadece çok çilek istemiştim bulamadılar inşallah bebeğimde leke olmaz
Aysnrplt Ela11 şimdi var canım al bol bol ye bişey olmaz inşallah 😊 ışkın yeşil pırasa gibi ince uzun bir bitki sap yeri soyulup yeniyor ekşi bi tadı var karşılaşırsan al ye bence çok da faydalı ☺️
Aysnrplt Gamzeciks evet ışkın da erik zamanı oluyor sabrettiği kadar sabredicem😄 ben aşermek nasıl oluyor benim canım hiç bişey istemiyor diyordum fena bişeymiş ya
Dilara1992 Aysnrplt tamamdır o zaman canım memleketten gelmezse yaz sen buraya yine çıkar çıkmaz göndeririz inşallah 🌻🌾
gizemmm Aysnrplt 1 ay sonra Pazar’lara gelir. Benim kızıma hamileyken canım deniz börülcesi çekmişti 🤦🏻♀️
Merveee277 Aysnrplt YouTube da onu yiyen adamın videosu var onu sakın izleme o zaman 😃 inşallah bulursun bir an evvel