Aysnrplt Nursemomm evet çok faydalı her yıl yerim bahar da yavaş yavaş geliyor ondan dolayı mı düştü aklıma bilmiyorum. Ben Malatyalıyım orda da çok oluyordu canım geçen yıl da o zamanlar memleketteydim yedim istanbuldayım şimdi burda bulunur mu bilmiyorum 🤷♀️
Nursemomm Aysnrplt courfourda görmüştüm sanki bi kere paketli bi bak vardır yada migrosta büyük grosslarda
Aysnrplt Nezahatozen dağlık yerlerde çok oluyor dağ muzu da deniliyor. Olabilir canım Doğuda daha çoktur belki malatyalıyım ben orda da çok oluyor
Aysnrplt 031965 erik ekşisi yapıyor annem dolapta ondan vardı yedim bir kaç kaşık ekşi isteğimi bastırdı biraz 🙈
Aysnrplt bsrgz iste canım bi de çok faydalı bişey malatyalıyım ben orda da çok satıyorlar bulamazsam burda bende ordan istiycem
AlyaSu Aysnrplt daha varmış canım bende maraştaym var ama ne zaman çıktığını bile bilmiyordum bulursam kargo ile gönderirim tabi sen o zamana kadar bulamazsan😊
Asliyildirim Aysnrplt sanki ben geçen gün pazarda gördüm ıkşın yazmışlardı böyle yeşil soğan gibi görünüyo enteresan bi ot. O mu? Eğer oysa instagramdan ya da nerden dersen bana bi adres yolla, haftaya bakayım pazara bulursam yollarım olur mu?
Asliyildirim Aysnrplt ışkın ne ki tam olarak? Bi de nerde yaşıyorsun şehir? Işkının fotoğrafını yollasana varsa. Belki buralarda varda gönderirim ben
Aysnrplt Asliyildirim https://i.hizliresim.com/nQd0aa.jpg Canım bu bitki İstanbul’da yaşıyorum da memlekette de oluyor bundan biraz doğal ortam bitkisi zamanında olan bişey Nisan Mayıs gibi çıkıyor piyasaya daha erken görmedim hiç karşılaşırsanız mutlaka alın yiyin çok faydalı
Sewo Aysnrplt hamile olduğumu öğrendiğimde en cok korktuğum sey ışkın asermekti gercekten bulmak imkansiz nisan mayista ancak çıkar. Onun yerine bulabilirsen kuzu kulağı var ekşi biraz durdurur seni
Duyguveminigi Aysnrplt ayyy bn zaten karpuz delisii ara ara cnm istyo ama bnde bulablcgmi bu aralar sanmirom 🙄
Asliyildirim Duyguveminigi 🤷🏻♀️ Siz böyle diyince şaşırıyorum vallahi. Ben kocaeli de yaşıyorum karpuz nereden baksan bir aydır var büyük marketlerde. Ama tabi yerli değildir hormonludur. Bulunur yani üzülmeyin
Seymanurr Aysnrplt ben daha önce bunlardan istanbul fatih de olan kadınlar pazarında görmüştüm yakınsaniz bi bakın isterseniz
Asliyildirim Aysnrplt kocaelinde, benim oturduğum yerin 2km yakınında dağ köyleri var pazara getiriyorlar öyle ot filan. Ikşın yazıyordu, böyle yeşil soğan gibiydi
Asliyildirim Aysnrplt Perşembe günleri Pazar kuruluyor. Bakıca. Haftaya bulursam mutlaka haber veririm.
Duyguveminigi Asliyildirim hadi yaa cok gzel ben inan uzn zamndr markette olsn pazrda olsn gormedim isin dgrsu aramdim genelde aksam tutuo istegm sabahta aklma gelmio kafaya ck takmiorm ondandr belki 😂
Asliyildirim Duyguveminigi bizim semt pazarımız perşembeleri oluyor. Bulursam söz veriyorum bu postun altından yazarım. Gönderirim ben size, ne olacak.