Irem-61 llMinell ilk başlarda oluyor ama sonra geçiyor. Kuru kayısı ve incir yemiştim. Su da içince geçiyor. Belli zaman sonra alışıyor vücut. Ve bol bol yürüyüş yap ☺️
Derya2 llMinell iki kere kabızlıktan çok kötü oldum doktor duphalac şurup içebilirsin demisti onu içtikten 2-3 saat sonra etkisi gösteriyordu gerçekten tuvalete çıkabiliyordum. Ama ona alışmak istemedim internette magnezyumun iyi geldiğini okudum doktora söyleyince oda yazdı ve gerçekten magnezyum kullanmaya başlayınca kabızlık sorunum gitti.
[silindi] sabah uyanınca aç karnına kaynar suya ceviz ve kuru kayısı atıyordum biraz bekletiyordum sonra da suyunu içip içindekileri de yiyordum kabızlık falan kalmadı şükür llMinell
Sinerjik Kahvaltidan sonra 2tane kuru kayısı ve gund ebi bardak kefir bende ise yaradi. Bol bol su da önemliymiş ama zaten ictigim icin onu farketmemestim bende etki eden bunlar oldu
Civcivim33 llMinell duphalac şurup , magnezyum probiyotik özel ilaç var zeytinyağı sabah aç karnına bir yemek kaşığı için
karayelll Belki komik gelecek ama bende kronik bağırsak sendromu var öncesinde de kabızlık vardı genelde ilaçla çıkardım tuvalete hamilelikte daha çok tetikledi.Bana iyi gelen tek şey turşu😅turşu yedikten sonra tuvalete çıkamamak mümkün değil.
busrayld Dulcolax kapsül var bağırsak düzenleyici hergün bir tane içebilirsiniz çok iyi geliyor ve bağırsak düzenini bozmuyor alışkanlıkda yapmıyor
Rumsamut llMinell Doktorunuza danışarak gün aşırı kullanın ilacı bir de böyle deneyin belki daha iyi gelir
sevmuh11 llMinell canım activia kayısılı yoğurdunu tüketebilirsiniz. İlk trimesti de baya faydasını gördüm🙏