Es07 Senemmm999 Doğumunuz yakın mesajı Sancı sıklaşmasını takip edin Sağlıkla gelsin inşallah Salı günü benim doğum dua bekliyorum
Zehrailly Senemmm999 Henüz düzenli bir sancınız yoksa hiç merak etmeyin nişan doğum yaklaştı demek rahim ağzı yumuşamaya başladığı için zaten mukus tıkaç düşüyor. Bu hemen doğum olacak anlamına gelmiyor tabiki de 1 hafta da sürebilir doktorunuzu bilgilendirip beklemeniz lazım sağlıkla gelsin bebişiniz 🌸 ha bi de büyük tuvalet hissi hemen doğum değil bende de öyle oldu gün içinde 2-3 kez tuvalete çıktım hatta sancım varken bebek aşağı doğru indikçe bağırsağa baskı uyguluyor.
Busraaaakkk Senemmm999 Ebem suyun ve nişanının gelmesi durumunda vakit kaybetmeden hastaneye gel Nst durumuna göre doktor eve gitmeni ya da hastanede kalmanı önerecek demişti. Hastaneye gidin bence
hazalimanli En son kontrolünüzün üstünden kaç gün geçti bilemiyorum ama doktorunuz/ebenizle iletişiminiz varsa bilgi geçin. Çağırırlarsa muhakkak kontrole gidin yatışa gerek yoktur muhtemelen evinizde sancılarınız yarım saatte bire düşene kadar bekleyebilirsiniz.Bu süreç bazen bir iki gün sürebilir bazen bir hafta bazen de aynı gün sonuçlanabilir doktorla iletişimde kalmak en iyisi ve güvenlisi yani
Senemmm999 hazalimanli en son pazartesi günüydü devlet hastanesi takipliyim o yüzden doktoruma ulaşamam maalesef ebeme de mesaj attım geri dönüş yapmadı henüz bilgilendirme için çok teşekkür ederim
hazalimanli Senemmm999 ılık duş ve uzanmaya rağmen sancılarınız artacak mı kontrolde kalın,doğumda yanınızda kalacak kimse varsa ona da önden haber verin
ozlm199393 Es07 planlı sezaryana neden karar verdiniz özel değilse merak ettim bende 39+1 oldum bugün kontrolüm vardı ama bekliyoruz hala bi sancı vs yok
Es07 ozlm199393 Özel bir nedeni yok cnm Doktorumla ortak kararımız Normal doğum korkum ve bebeği riske atmak istemiyorum
ozlm199393 Es07 anladım hayırlısı olsun hepimizin hakkında benim ikinci doğumum olacak ama bir hafta sonra 40 haftalık olcak sonra ne olur tabiki bilemem kızım 39+3 te doğmuştu suyum gelmişti su gibi geçmişti iki saatte kucağımdaydı 😊 bu biraz daha iri bakalım kısmet artık
hazalimanli Büyük tuvalet hissi genelde doğumun yakında olacağınım habercisidir,hastaneye görünmekten zarar gelmez doğum başlamıştır henüz açılmanız yoktur belki de hem bebeğin kalp atışları da rutinde mi bakmış olurlar
Senemmm999 hazalimanli dün gece de sancım vardı ama sabaha karşı geçti şuan ılık duş aldım uzanıyorum ımık ımık hala sancım var devam ederse hastaneye gideceğim
Senemmm999 Zehrailly az az sancılarım var dün geceden beri var hatta ama sabah geçmişti şuan tekrar başladı