_ruyagibi Kızlar 3 gündür yumurtlama akıntım yoğun şekilde vardı değerlendirdik bugün baktım akıntıyla birlikte kan da gelmiş aranızda yaşayan var mı bu durumu 🌸
mucizebebekkk589 _ruyagibi bende de leke yaptı regl süremi uzattı anlamadım doktor letu düzene koyar normalde dedi anlayamadım 🤷🏻♀️
havva_5 _ruyagibi ben yaşamıştım aynı regl gibi kanamam olmuştu ilk kullandığım dozda oldu ama sonraki aylarda olmadı doktor ilacın etki ettiğini söyledi muayeneye gittiğimde
_ruyagibi mucizebebekkk589 yok bnmki adetim 7 . Günde bitti adetin 12.gününde yumurtlama akıntım oldu baya dünde kasığımda bıçak saplanır gibi oldu muhtemelen çatladı bugünda az lekelenmem oldu anlam veremedim doktorum yumurtlama kanaması olabilir dedi yaşayan var mı merak ediyorum
havva_5 _ruyagibi ben de öyle sanmıştım gerçekten dört gün sürmüştü ve ped kullanmıştım hiç daha önce yaşamadığım için hemen doktora gittim meğer öyleymiş. İçim rahatladı sonra
havva_5 _ruyagibi doğrudur aman ben kullandım gebelik falan olmadı daha da kullanmam zaten sürem de doldu bu ilaçları 6 aydan fazla kullanmak iyi değil dedi doktorum
anlrnalbumu _ruyagibi evet 5. Tablette oldu 2 gün sürdü transfer hazırlığındaydım üstelik alltahtan rahim geri toparlandı da ertlenemedi