Rmeysa_01 winnie_the_pooh işe yaramıyo ya bende elime bez aldım sildim yerleri çömelerek sadece bacak ve sırt kaslarım ağırdı alışkın değilim diye kas katı kesildim 😅
asporca winnie_the_pooh ördek yürüyüşü gibi bacakları aç yada direk sonuç ilişki bende kasılmalari başlatmıştı 😄
htc5858 Elfidanur 37+6 bu sabah doğum oldu benim çok şükür, kalanlara Allah yardım etsin bir avazda kurtulsun hepsi inşlh 🥰 🤲
Rmeysa_01 cansu2306 kasılmalar çok oluyo ama ağırılı kasılmalar iki gündür başlamış ama nişan falan gelmedi normal doğum istediğim için gün fln verilmedi salı günü son kontrole gidecem sonraki hafta da gelmezse suni sancı fln verilecek doğumu başlatmak için Sizin durumunuz nedir
cansu2306 Rmeysa_01 bende sürekli gerdiriyo kendini bi kac gun once kasiklarim agriodu kisa surelik giirp cikiuodu sanci ama bilmiyorim ben hala kontrole gidemedim randevu bulamıyorum şimdilik bir durum yok
elllaaaa winnie_the_pooh ben de yarın 38 olacak o kadar ağırlaştım ki ev işi yaparken kasılıyorum korkuyorum egzersiz yaparsam bebeğime bişey olacak diye ama doğurmakta istiyorum
Elfidanur htc5858 ayyy gozun aydın olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sen mı başlattın doğumu kendımı geldi bebiş acaba 🥰🐣
Elfidanur htc5858 ayyy gozun aydın olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sen mı başlattın doğumu kendımı geldi bebiş acaba 🥰🐣
htc5858 Elfidanur sancılarım 4 gündür vardı zaten ama düzenli değildi 2 cm açıklık vardı, derken bugün sabaha karşı baya çoğaldı ve düzenli gelmeye başladı sancılar, hemen geldik ve 4 cm açıklık olmuş yatış verildi 9 gibi, ortalam 3 saatte doğum oldu çok şükür, darısı bütün bekleyenlere inşlh 🤲 🥰 🩷
asporca winnie_the_pooh 38+ larda yalancı sancılar olmuştu 39+4 oğlum kucagimdaydi 37 yani çok erken bir hafta değil doktorda bir sakınca gormediyse
Haniff 39+5 im hurma,ananas,ilişki,plates,yürüyüş,merdiven inip çıkma hepsini yapıyorum 36 dan beri yalancı sancılar çok ama hala doğmadı 1.5 cm açıklığım varmış valla gelmeyince gelmiyor
winnie_the_pooh Haniff bende 34 ten beri sancı çıkıyor kesin doğururum 1-2 güne diyordum her seferinde ama nafile 😅 bu bebişlere güven olmuyor.
mervekocogl winnie_the_pooh kolestaz sebepli erken doğuma girmek zorunda kalırsam diye normalde 36 37 den sonra yapılacak her şeyi 35 den beri yapıyorum doktorumun önerisiyle. Sonuç Bugün 39+2 gelen giden yok😂