fatmakutay Akkdkxjdndbn yok canım özelde muayene oldum ama doktor sağolsun öldürdü hemen bizi yani ben bugün döktüğüm o göz yaşını unutmam şuan farklı doktora geçeceğim haftaya cuma gidecem 6+5 olmuş olacak Rabbimin izniyle umutluyum ben şuan sizler sağolun vesile oldunuz yani herkes diyor görünmemesi normal alttan baktı yok dedi ama vitaminini de iç dedi haftaya yatışını yaparız düşğk yaptırrız dedi yani ne olduğumu anlamadım kese var kese iyi dedi bi sorun yok dedi adam kestirip attı yani
fatmakutay hanimhanimcik bende anlamadım ki zaten geç döllenme benim ki ben dumur oldum resmen ne diyeceğimi şaşırdım yani doktorsun her ihtimali düşünmen gerek kese iyi diyor ama bebek yok diye hemen düşük yaptıralım diyor
fatmakutay nurellaaa__ ben baktırmayacaktım ama öyle bi bakışı varki suratıma o zaman haftaya gel bakarız dedi bebek var mı yok mu o zaman sesi çıkmadı alttan bakınca hemen karar verdi aldırmaya
nurellaaa__ fatmakutay evet birde öyle konuşulmayacak kadar asabi doktorlar var sen içini ferah tut bir sıkıntı olmayacak geç döllenmeden görmedi doktorun büyük ihtimalle yinede herşeye rağmen farklı doktorlara görün bı bakalım onlar ne diyecek Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
fatmakutay semiii canım ben özele gittim ama görmedi alttan da muayene etti kendince kararını verdi yanj sıra bebek için verilen vitamini de iç dedi ama geldiğinde haftaya yatış yapılır düşğk yaptırırız dedi kendi kendine kararını verdi keseye de bu arada iyi dedi her şeyiyle
fatmakutay uyuyanguzel3 özele gittim canım devlete değil özeldeki doktor dedi alttan da muayene edildi ama kese iyi dedi bana bebek yok diye hemen karar verdi Düşüğe beklemeden ya beynim dondu benim zaten herkes dedi geç döllenme diye bir şey var hemen ne düşğk yaptıracak ne oldu dediler
uyuyanguzel3 fatmakutay anladım geç döllenme var kese varsa zaten bir hafta içinde oluşacak mercimek tanesi 💙
Fizikcifizik fatmakutay en guzeli beklemek. Umarım hersey yolunda gider. Aksi durumda bir daha gebe kalırsanız tavsiyem bekleyin hemen gitmeyin. 7 haftanız bi dolsun. Hersey yerli yerine otursun.
fatmakutay Fizikcifizik bekleyecem zaten 6+5 gidecem bakalım ama ben umutluyum var bence çünkü doktor yok dese de içimdeki ses var diyordu
fatmakutay Annis7 canım bende 20 mm dedi kese iyi dedi ama bebek yok dedi alttan muayane etti haftaya gel dedi vitaminini kullan sonra yatışını yapar düşük yaptırırız dedi ama benim geç döllenmeydi zaten ve daha çok küçük hemen kararını vermesi Üstüne vitamine devam et demesi madem sorunlu neden vitamini iç diyorsun
bus2109 Canım bende 5+3te kese gördüm bebek yoktu 1 hafta sonra 6+3te gittim 2 kese ve 2 bebek gördük kalp atışlarını dinledik şuan da 20 haftalık ikizlere hamileyim 💕 senin doktor çok aceleci davranmış bir daha ki kontrolün o doktorda olmasın bence
fatmakutay bus2109 Rabbim bağışlasın bana da dua edin zaten bir daha o doktora gitmeyecem 6+5 te farklı bi doktora gidecem bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim 🤲
saziment bus2109 bacım ilk kese gördüğünde tek miydi iki kese miydi yani ilk kese gördüğünde ikiz olduğunu anladınız mı
fatmakutay nurellaaa__ nurellaaa__ amin inşallah canım bir daha asla zaten o doktora gitmeyecem farklı bi doktora randevu aldım Rabbim bizi iyi anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın gerçekten en çok buna ihtiyacımız var doktor kalmadı