Esraa02 Acaba bu ilaçtan mi oldu. Bir defa olan lekelenme de düşük beliritisi olabilir mi. 8+4 gebelik. Bu gün çok halsiz ve bitkinim
Cns0624 Esraa02 monırolu ben neredeyse 4-5 aydan sonra her ay bi kere kullandım bende böyle etki yapmadı. Doktorum yazmıştı enfeksiyon için zaten hamilelikte ne kadar da dikkat etsek çok çabuk enfeksiyon alınıyor. Siz yinede doktora danışın tabi
selvi_g Esraa02 bende kahverengi lekelenme yaşayıp doktora gitmiştim kanama alanım vardı kırmızı kanama görürsen tekrar gel demişti kırmızı kanama önemli bi doktora gitmenizi öneririm
pamuksekeer @Esraa02 erken gebeliklerde oluyor bende de oldu hatta doktorum yoğun parçalı kanama olmadığı sürece korkma dedi kendini çok yormamaya çalış ben kendimi yorduğum zamanlarda oluyor onu gözlemledim
pamuksekeer @selvi_g evet bende de kahverengi oluyordu adet rengi gibiyse doktorunuza sorun kahverengiyse de sorun mutlaka bilgisi olsun
Esraa02 O kadar sıkıldım ki hastaneye gitmekten. Her gün iğne kan serum derken buda önemli değildir dedim. Yine olursa giderim artık. Hiç dermanım yok evden çıkmaya. Teşekkür ederim hepinize yanıtladığiniz için kızlar❤️💐