gul4646 Kelebekkkk34 canım ben yarım saat sonra iğne yapıcam dün gece baya yoğun beyaz kremgibi akinti geldi sence çatlamış olabilirmi Bi bilgin varmı
gul4646 Kelebekkkk34 hayır plan öyle değildi bugün akşam yarın ve pazartesi olacaktı doktor öyle planladı kacmismidir ya aklım karmakarışık
Kelebekkkk34 gul4646 görünce değerlendirseydin keşke ama stres yapma stres çok etkiler belki çatlamamıştır sen yine plana uy canım tutacağı varsa zaten tutar
Kelebekkkk34 gul4646 olmadı canım bugün baktılar 14 mm olan yumurta gerilemiş küçülmüş çok değişik yaa bıraktım artık tüp bebek son çare
Kelebekkkk34 gul4646 inanır mısın hiç stres yapmadım tüp bebekten önce son kez deneyeyim dedm saldım 14 mm çok saçma bi şekilde geri sönmüş şuan hiç büyümüş yumurtam yok
gul4646 Kelebekkkk34 sönmüş derken ya çatladıysa aradan kaç gün geçti hızlı büyümüş olabilir morel bozma degerlendir gülüşüm sen Allahim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Kelebekkkk34 gul4646 doktora sordum çatlamamış geri küçülmüş dedi canım nasip bakalım. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun desteğin için 🥰 senden güzel haberler bekliyorum inşallah
gul4646 Kelebekkkk34 inşallah canım sende pes etme diğer ay tekrar denersin belkide gerek bile kalmaz Allaha güvenen yari yolda kalmaz tüm kalbimle inşallah tez zamanda duaların kabul olmasını istiyorum 🫂
Kelebekkkk34 gul4646 canım benim ilk denemem değil malesef ki bu dördüncü denemem. Klomen femara gonalf iğne çatlatma iğnesi herşeyi denedim nasip olmadı bu son denememdi artık bayramdan sonra bakıcaz. Çok teşekkür ederim Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin 🌸
gul4646 Kelebekkkk34 rica ederim canım Allahim tez zamanda nasip etsin stres yapma bayramdan sonra denersiniz vardır bundada Bi hayır
Kelebekkkk34 gul4646 aynı canım bişey yapmadım kontrolede gitmedim regli bekliyorum sen ne yaptın test günü ne zaman 😊