esra850 sey ben 25+1 haftalik hamileyim esim isten ayrildi doktorun verdigi vitaminlerin kan ilaclarini hic birini alip kullanamadim saglik ocagi ucretsiz veriyormus sanirim yeni alip kullanmaya basliycam herhangi bi sorun olmusmudur bebekdr bide cok boyle disardan belli olcak sekilde tekme filanda atmiyo korktum sadece tek kullandigim hamilefken folikasit
Sengulkrgz esra850 evet saglik ocagi veriyor.Korkma bence yaaa beslenmene dikkat et bu en onemlisi zamaninda bizim.analarimiz cok mu ilac kullandi yone de sukur saglikliyiz moral bozma sikinti yapma
Ckyert esra850 sağlık ocağı decavit ücretsiz veriyor kan flan da bakarlar duruma göre demir de verilir endiselenmeyin bazı gebelere bulantidan hap falan kullanamiyor Allahü teâlâya emanet hepsi
Zynpdrgn Doktora gidip değerlerine batırmalısın bana sorarsan ama sıkma canını umarim hiç bişeyi yoktur
esra850 Sengulkrgz cok saol allah razi olsun cok tessekkur ederim vakit ayirip 1 dakikada olsa cevab verdiginiz icin ❤
fundaaltugg Sağlık ocağı birtek d vitaminlerini veriyor diye biliyorum kan ilacını vermiyordu sanırım