aslmoms Ayyyy benim çocukluktan beri sevmediğim, anlaşamadığım bir kuzenim var İKİZLER burcu. onun yüzünden İkizleri hiç sevmem :) Var mı sizlerin anlaşamadığınız sevmediğiniz burçlar. Sizlerin burcu ne ? Ben mesela Terazi.
kisbebisi aslmoms ablam terazi ben ikizler cok iyiyiz birlikte djdjrjr yukselenlere falan bakmak lazim kuzenjn icin yoksa ben ikizler olarak hep terazilerle iyi anlasmisimdir
beyzzsenturkkk aslmoms teraziyim normalde oğlakla hiç anlaşamaz sevmezdim ama kızım oğlak.. diyeceklerim bu kadar.
aslmoms kisbebisi Ben enteresan bir şekilde haz etmiyorum ondan ya :) Varmı sizin anlaşamadığınız burç Bu arada oo beni sever anlaşır ben haz etmiyorum :D
kisbebisi aslmoms akrep ve yayla anlasamam ben de fjdjdj en iyi anlastiklarim yine ikizler burcu,terazi ve aslan
aslmoms beyzzsenturkkk mecburi zorunlu anlaşma olmuş sizin ki :) Muhabbetiniz artarak devam etsin . Anlaşabiliyormusunuz :D
beyzzsenturkkk aslmoms işin garibi çok iyi anlaşıyoruz ben yetiştiriyorum diye mi bilmiyorum ama bazen burcunun damarı tutuyo o beni yönetmeye kalkıyo kücük diktatör diyorum ona 😂 mecburi anlasıyoruz 2. bebemi planlı yaptım koç olmasın boğa olmasın dedim o da ikizler olacak galiba en cok da ikizlerle anlasırım babamda ikizler 😂😂
[silindi] ben koçum akrebi çok kendi kafasında kurup buna inandığı için oğlak da çok kapalı kutu olduğu için anlaşamıyorum 🤣 ama yakın arkadaşlarımda ikisinden de var aslmoms
aslmoms [silindi] bak mesela arkadaşınız varmış sonuç olarak. Ben İkizler gördümmü yüzümü ekşitiyorum o kadar değişik bir nefretlik var bende :-D :-D
[silindi] ikizlerin iyisi çok iyi insanlar oluyor ya hayatımda yakınen tanıdığım ve dünyanın en iyi insanı olan iki kişi eşim ve annem ikizler burcu. dershanede de yakın bir arkadaşım vardı çok iyi bir insandı o da ikizlerdi. size kötüsü denk gelmiş olabilir şans verin derim 🤣 aslmoms
kisbebisi aslmoms bu ikizler nefreti sadece kuzeninizden dolayi mi yoksa butun tanıdığınız ikizler burclari kptu muydu dhdhd
aslmoms kisbebisi kuzenimden kaptım o hissi. Yalancı biriydi büyüdü yine değişmedi :D Ondan başladı . Şimdi her gördüğüm itici gelir. Hiç arkadaşımda yok ikizler
sarilale123 aslmoms ben ikizlerim ama akreplerle anlaşamıyorum genelde hep önce ben kafasında oluyorlar en azından çevremdekiler
aslmoms sarilale123 Benim en yakın arkadşaım akrep. Sen nasıl akrepsin derim ona. Hiç bencilliği yoktur. Yükseleni mi farklı acaba