senakaymak Merhabalar Kocaeli Şehir hastanesinde kadın doğum polikliniğinde randevum bar 8 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyucaz. Burada daha önce muayne olan var mı eşleri içeri alıyorlar mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevirim
Sonyaazz senakaymak Burçin doktorumdu benim ama hamile kalmadan önce kibar ilgili biri ama eş alıyor mu bilgim yok çoğu almıyor normal de
miniktirtilim Merhabalar bende 9+6 2 kez Osman beye gittim çok memnun kaldım. 6 haftalıkken başka Bi Dr bana ikiz olabilir dediği için biraz açıkçası psikolojim bozuldu hazır hissetmedim kendimi hiç. Durumu izah ettim dur gel sakinleş Bi bakalım dedi büyük ekrandan takip et bak ikiz falan yok gönlünü ferah tut kesen vs gayet iyi dedi. İlaç istedim hemen yazdı ikiletmedi. Kan testi verirken extraa bazı kan testleri ekledim ben alerjim için ikiletmedi yaptı. Bi alerji durumum var dahiliyeden sevk vs açtırıp actiramayacagini sordum ikiletmeden randevu ayarlayıp gerekli şeyleri ayarladı. Yani biraz genç Bi doktor ama deneyimsiz gibide gelmedi bana. Eşim yanımda değildi benim ama benden sonra ki hasta eşiyle beraber girmişti kalp atışı duymak için itiraz etmedi onada. Ben memnun kaldım kısacası doğumda orada düşünüyorum nasip artik hilalmerve senakaymak
senakaymak kahvekedi Burçin di sanırım doktorun adı. Acilde denk geldim bu doktorla ilgisi alakası çok hoşuma gittiği için tekrar aynı doktora randevu aldım
pinaryeler senakaymak bende sehır hastanesıne gıdıyorum gayet ılgılenıyorlar bende 17 haftalık hamıleyım
senakaymak pinaryeler benim 8 haftalık ikiz gebelik hastane için kötü yorumlar var fakat bir şandımı denemek istedim sizde muaynelerde eşinizi hiç içeri aldılar mı
pinaryeler senakaymak eşim çalıştığı için hiç benle gelmedı ama benden önce giren hastalar eşleriyle gırebılıyor
etkafa nazliigul onu da çok duydum evet ama hiç gitmedim canım detaylı anlatıyor mu bazıları sinirli oluyor 😇bu arada kaç haftalıksınız kızlar
nazliigul etkafa yani sorduğun sorulara azarlamdan sakince cevap veriyo hatta her gittiğimde ultrason resmi de istiyorum Bi kere pozisyonu uygun değil anlamazsın bişi ama yine de veriyim demişti şuan 24 haftalık olduk başından beri Mustafa beye gidiyorum
etkafa nazliigul yaaa çok iyi haftamız da ne kadar yakın 23+2 oldum bende sen tam olarak kaçsın birde ilk gebelik mi
nazliigul etkafa normal olmasını temenni ediyorum ilki normaldi sezeryanlık Bi durum olmazsa inşallah normal düşünüyorum bakalm siz sezeryan mı normal mi istiyorsunuz