Aysegulbebek Kızlar boğaz enfeksiyonu için ilaç kullandiniz mi kullanılabilir mi karanfil ve vicks hoc bir işe yaramadı. Sprey pastil vs kullandınız mi sızın başınıza geldi mi ? 10 haftaligim bu arada
BurcuuA Aysegulbebek kuzum bende öksürük Boğaz ağrısı vardı herşey denedim ıhlamur bal ne gelirse aklına doktorum bitkisel ilaç verdi hiç yan etkisi yok 5 günde kendime geldim tavsiye ederim dene bence adı biolabor öksürük/cough
Ckyert İhlamur için diyorlar balın içine terayagi eritip koyun o da yumuşatıyor , tuzlu ya da karbonatli suyla gargara bir de
elifsrbs Bende aynı durumu yaşadım 😔 bal zencefil ıhlamur denemediğim şey kalmadı baktım olacak gibi değil enfeksiyon bebeğime geçmesin diye ilaç tedavisi gördüm bence sende aksatmadan bi doktora görün derim
Aysegulbebek elifsrbs çok saol canım bugün de kötü olursam eşim götürücek zaten bebeğe geçebilir mi enfeksiyon 🙄 elifsrbs
Vildanpasal61 Geçmiş olsun benimde iki hafta sürdü doktora gittim hamile olduğum için bitkisel sprey ve pastil verdi çok şükür şimdi iyiyim sende en kısa zamanda mutlaka git canım