Deletedmom_8793 Adada 31+1 de 1800 gram dedi doktorum şuan 32+4 olduk bilmiyorum ne olduğunu Sizin kaç kilo Zayıf diye erken doğum olacağını düşünmüyorum aslında daha var çünkü doğuma
eed21 Adada Rabbim yardımcınız olsun korkmayın Allah’ın izniyle erken doğsa bile hemen toparlanır haftası çok küçük değil. 600 gram doğan bebişler var.
eed21 arilanki_ MaşaAllah kilosu biraz önde sizin galiba ben 33+5 de gittiğimde 2480 küsür gramdı önde görünüyordu
saricivciv_ Adada Rabbim şifanızı versin hayırla sağlıcakla tam vaktinde kucaklarımıza alalım inşallah benimde sevikal uzunlugum kısaymış
Adada Deletedmom_8793 öyle değil ben hastanede yatıyorum 34 de alacaklar suyum sızıyor kanamam var hafifte
arilanki_ eed21 ay yanlış yazmışım siz deyince dönüp baktım da 😂 34+3 de ki kontrolde 2581 gramdı. 35+5 ile uyumluydu
Adada eed21 inşallah sağlıklı doğsun küvez süreci tedirgin ediyor sezaryanı unuttum küvezi düşünüyorum şimdiden
eed21 arilanki_ Bende şaşırdım endişelendim bi an 🙈 sağlıkla gelsinler İnşaAllah 😍 inanın ileride olması da geri de olması da endişelendiriyor insanı. Tüm bebişleri korusun Rabbim ♥️