seeviim Superisibeyza 38′den sonra falan istendi doğum öncesi yatış yapılırken alındı bir de 30. haftada kan vermemiştim ben
gmzkml Superisibeyza sağlık ocağından arıyorlar aslında düzenli olarak idrar ve kan testi için Yada sen kadın doğumcuya gidip idrarımda yanma var de kan tahlilide yapalım de yaptırırlar hemen belki kanda enfeksiyon vardır de
azra01 Superisibeyza ben saglik ocağında yaptırıyorum belli aralıklarla çağırıyorlar mesela bugün gitmem gerekiyordu gidemedim p.tesi gidicem 27 haftalik hamileyim Rahatsizligin varsa Doktoruna söylesen yapar
Superisibeyza gmzkml ah canım.. Sağlık ocağından kimsenin aradıgı yok ben sordum burada kan tahlil yaptırabilir miyim diye ben kapaklıda yasıyorum bana dediler ki burdan alınan kanlar çorluya gidiyor hastanede doktorun yapsın
gmzkml Superisibeyza sen en iyisi devlet hastanesinden randevu al git ağrım var kasıklarda idrarda yanma var de tahlil ister zaten doktor Daha öncede hiç kan tahlilide yapılmadı de bu haftaya kadar idrar ve kan çoktan yapılmalıydı
cizgilidefter Superisibeyza evet normal, ben şimdiye kadar 3 defa rutin kan verdim. Kendim de talep ettim bir kez. Bakılsın zararı olmaz, ne işe yarıyor görürsünüz takviyelerden