Burcu81- Baklavaseverim ne zaman yapsam bilmiyorum aşko yarın yaparım heralde 🙄 veririm yavrum eksik olma❤️
Baklavaseverim elf006 İlaç yüzünden mi iyi değilsin yoksa farklı bir sebep mi var anlatmak istersen buradayım ❤️
Baklavaseverim yorgunannis Ah canım ya 🥲 gerçekten süreç bazen insanı çok yoruyor ama biliyorsun ki bu geçici bir süreç zamanı geldiğinde bol bol uykunu alacaksın inşAllah ❤️
yorgunannis Baklavaseverim bu saatte ikisi de ağlıyor başımda 🤦♀️ ve başım ağrıyor gerçekten çok zor bir süreç yaşayan bilir gece 11de ağlar ıkınır sıkınır taaa 3e kadar. Ablası da ilgi istiyor o da uyuyamıyor ve ikisiyle çok zorlanıyorum 🥺
Baklavaseverim cokkasmabeabi Allah yardımcın olsun ya çocuklarla daha zor oluyor hastane ben bir çocukla zorlanıyorum seni düşünemiyorum 🥲🥲
Baklavaseverim Seda_nur4760 Allah yardımcın olsun canım gerçekten hareketli bebek/çocuk insanı çok yoruyor üstüne hamilelik eklenince ne kadar zorlayıcı olur tahmin edemiyorum 🥺
Baklavaseverim Fatma_furkan1996 Korkma aşkım inşAllah çok güzel geçecek insan zamanla unutuyor en fazla 1 hafta zorlanıyorsun sonra geçip gidiyor 🥺
Baklavaseverim _momyy Rabbim içine ferahlık versin yardımcın olsun canım ya hiç bir şey değil de cahillerin çenesi insanı çok zorluyor gerçekten
Baklavaseverim prensesannesi246 Hareketli çocuk başlı başına çok yorucu bir de sen üstüne hem hamilesin hem de yeni taşınmışsın Rabbim sana güç kuvvet kolaylık versin 🥺❤️
prensesannesi246 Baklavaseverim Amin çok sağolun..şuan gecenin ikisi ve ben yorucu bi günün ardından kızımı ayağımda sallıyorum bi taraftan bulantı çekiyorum…Annelik işte yeterli evlatlar iyi olsun :)
Baklavaseverim Fizikcifizik Olsun canım bu günler geçici ben de çok hiperaktif biriyim hamileliğim boyunca 9 ay yattım çok iyi anlıyorum seni ama şunu düşün sürecin sonunda güzellik var ❤️❤️
Baklavaseverim sarilale123 Bırak oynasınlar gözlerini yum kulakalrını da kapat onları da Allaha havale et
Baklavaseverim yorgunannis Seni anlamam çok zor ya ben bir çocukla bile zorlanıyorum ufaktan cidden Allah yardımcın olsun ❤️