feyzzzzz Sarma içini sararken yemeyi seviyorum. 7 haftalık gebeyim ve yesem zararı olur mu yiyen oldu mu hiç yada zararı oldu mu
myangelson feyzzzzz niye zararı olsun sadece midede rahatsızlık yapabilir. Tabi içinde çiğ kıyma falan yoksa
burcuo feyzzzzz Çiğ kıyma yemiyorsanız bir zararı olmaz tabii. Bu arada çiğ kıyma yiyen varmış, ondan bu şekilde yazdım 😄 benim aklıma gelmezdi ama arkadaşımın biri köfte yoğurunca tadına bakar hatta biraz yerim çok severim dedi şok oldum.
aslmoms feyzzzzz çiğ kıyma yenmez tabi ki ben zeytinyağlı pirinç sandım . Çiğ et hamile değilkende yenmez
myangelson feyzzzzz o zaman yemeyin pişince yiyin. Hatta elinize de sürmeyin toxoplazma riskinden dolayi
ozguvenc feyzzzzz asla aslaaa yemeyin. ben elimde kesik çizik vs varken çiğ ete eldivenle dokunuyorum öyle diyeyim size. zeytinyağlı olsa yenirdi ama 🤭
krizantemmm feyzzzzz kıyma koyuyorsanız yemeyin sakın sadece pirinçle biraz pişirerek yaparsanız bir sorun olmaz
zeynepctk feyzzzzz buzluğa attığım sarmaları hamileyken çıkarıp hepsini çiğ yemiştim hiçbir şey olmadı
Madamm27 feyzzzzz sakın yemeyin toksoplazma riski var hamileyken çiğ ete dokunmayın bile diyolar kaldı ki yemek çok zararlı