kvsr1603 sln112 hazırlanın doğal olan bu zaten zorunlu olmadıkça sezaryen olmayın yapabilirsiniz biz kadınlar buna özel yaratıldık kendinize güvenin nefes tekniklerini çalışın bilgi edinmek artık çok kolay
sln112 kvsr1603 iki türlüsü de beni korkutuyor açıkçası ama doktoruma bırakıyorum o hangisini önerirse o olacak
heidegirl sln112 34 kadar baş geliş olan bebemin 35. Haftada kontrolda makat geliş olmuş yani 35 te bile dönebilirler benim ki olayı yanlış anlamış ama 🤣
reys sln112 37deyim dönmedi canım. Herkes döner döner dedi. 37+3 bugün ama dönmedi. Haftaya sezaryen planlayacağız
reys sarilale123 son haftalarda dönme ihtimali çok mu yüksek 😂 tam tersi olmasın o. Büyüdükçe dönmesi zorlaşıyor. Yanlış bilgi paylaşmayın lütfen
sarilale123 reys neden yanlış bilgi olsun baş geliş normal doğum yapılacakken, bile makat gelişe dönen doğum sezaryene dönen insanlar var. Ve yanlış bilgi veya imkansız değil
reys sarilale123 mümkün değil demedim ihtimal azalıyor dedim. Büyüdükçe zorlaşıyor bebek yer kalmıyor dönmesi için