yasemincel65 sarilale123 benim doktorum doğumu başlatmak için demedi de bir kontrol edelim dedi. Kendisinin gelmesini bekliyoruz 💕💕
sarilale123 yasemincel65 işte muhtemelen açıklığınıza çatınıza bakar. Benim ki artık doğmuyor diye doğumu başlatmak için tekrar bakmıştı
eed21 nisan0 Çatı muayenesi ile aynı mı bilmiyorum ama aynı tarz diye tarif ettiler bana açıklık muayenesi yapıldı iki parmakla yapılıyır. Korkmayın bence kasmakla da alakalı ben kendimi rahat bıraktım
beyzzsenturkkk yasemincel65 eline eldiven takıp canının yanmaması için zaten karnına sürdüklerinden sürüyo hissetmiyosun
sarilale123 yasemincel65 valla bende çok utanmıştım erkek olsa dahada utanırdım kesin ama doktor çok bakmıyor yani elle anlıyorlar zaten 2 3 saniyelik
yasemincel65 annekiz6141 ayy benim de kadın ben de bilerek kadın seçtim daha rahat ederim diye ama ondan da utanıyorum 🤣🤣
annekiz6141 yasemincel65 benim ikinci gebeligimdeki erkek 😄😄😄 şimdi ssvd düşünüyorum bayana gidicem bakalım olumlu konusursa bana eğer onunla devam etmeyi planlıyorum hayirlisi bakalım 😄
yasemincel65 tembelkiz devletteki doktorum da hiç konuyu açmadı evet bu özeldeki yapalım dedi ben çekindim 🥹
yasemincel65 sarilale123 benim daha zamanım var ama ne zaman gelir tabi insan bilemiyor bu haftadan sonra her an gelir diye bekliyorum