Sss1947 Kızlar geçen ay adetim normalde 25 ocakta gelmesi gerekiyordu 31 ocakta geldi oldum 6 sı gibi bitti ama 25 ocaktan beri karnım aşırı bi şişti sertleşti. Midem alt üst . Gebe olabilirmiyim 2 gündür de karnımın alt kısımı ağrıyor . Bilemiyorum hamile olup adet görenler oluyormuş çevremde de çok var o şekilde olan ama bilemedim başına gelen varmı 😇🩷
havva_5 Sss1947 geçen ay benim de böyle oldu iki güne regl olmam lazım regl öncesi olan ağrılarım oluyo arada bir ama gecikme olursa kan vermeyi düşünüyorum bende. Sonucu paylaşırsanız sevinirim bi de benim adetim 2 gün sürdü kanama olarak, normalde 6 gün sürer ve biterdi. İlk iki gün kanamam oldu yoğun da değildi üçüncü güne artık kahverengi olup bitmişti diyebilirim.
Sss1947 aslmoms hayır yaptırmadım adet oluncada düşünmedim hiç ama bu şekilde devam ederse iş çıkışı almayı düşünüyorum
mineey benim de 31 ocakta oldu 5 şubatta bitti bu ay ovulasyon testi yaptım ilk defa hepsi yüksek gibi son 4 günün acaba geçen aydan gebe olabilir miyim ki bilemedim buraya yazar msn sonucu
Simayo Regl ile yerleşme kanaması çok karıştırılır. Hamileylen regl olunmaz, yerleşme kanaması gerçekleşir. Standart bir regl gibi değildir o da. Renk, yoğunluk, uzunluk gibi belirgin bi farkı vardır.