lavinial Kızlar daha yeni hamileyim doktora da gitmedim ama dünden beri diş ağrısından duramıyorum naptıysam geçmedi yardım edin napabilirim
Songul606_ lavinial dexapu diye bi ilaç var gülüm o çok iyi kesiyor hem tekrar ettirmiyor çürük birde benim ki 2 aydır çekiyordum rahat
userrrr_ lavinial ilk önce bi doktoruna git genellikle ilk 3 ay işlem yapılmıyor kadın doğum doktoru sana bi ilaç yazar
lala_666 lavinial oy hiç deme doğum Nisanda olucak hala dişim agrıyor soğuk içince ağryo sıcak içince ağryo hele belim çok fena bacaklarima veriyor ağrını
Songul606_ userrrr_ sorma canım sen demeden bende bilmiyecektim illaki doktora felan soracak eczane den zaten vermiyor öyle
Songul606_ userrrr_ kadın doğum doktoru karışmıyor dişe canım diş hastane sine gidip söylersin ilaç verirler 3 aydan sonra temizlerler
userrrr_ Songul606_ diş hekimi asistanıyım bence benden daha iyi bilemezsin değil mi biz kendi doktoru yazmasını söylüyoruz çünkü bizim hamilelere ilaç yazm yetkimiz yok çok bilmiyorsun demekki.
lavinial Songul606_ evet canım bende konuştum ayrıca parol dışında ağrı kesici kesinlikle olmaz dedi doktor parola devam
lavinial userrrr_ dediler zaten diş doktoru arkadaşım var oda dedi biz ilacı yazarız hamileler için ona uygun ama kendi doktorun onaylamadan olmuyor dedi
userrrr_ lavinial 3-6 aydan sonra doktor yazısıyla herhangi bir dişçiye yaptırabilirsin işlem genellikte devlet yapmaz ama başından atıyor özeller yazıyla yapıyor bi sıkıntı çıkmaz ben 8 haftalık gebeyim kendime işlem yaptırdım tedirgin olma