Arkadaşlar 35 haftalık gebeyim aynı zamanda tip 1 diyabet hastasıyım gebeliğimde öğrendim ve ikisini aynı anda idare etmekte gerçekten çok zorlandım canımın çektiği çoğu şeyleri yiyemedim şekerim çıkarda çocuğuma bir şey olur korkusuyla , Allah bin kere razı olsun eşim en büyük destekçimdir neyse bugün kontrole gittik doktorumuz normal düşünür müsün dedi benim ve bebeğim için hangisi uygunsa hazırım dedim çünkü burda her zaman pozitif doğum hikayelerini okudum sezeryanda vajinal doğumda olsa kendimi psikolojik olarak çokta güzel hazırladığımı düşünüyordum taki çevremdeki insanların baskılarına maruz kalana kadar, biri sen şeker hastasısın normal yapamazsın , diğeri şeker hastası olduğun için sezeryandan sonra yaraların iyileşmez , biri kalkıp genel anestezi yaptır uyu direk ve kaynanamda dahil yapabiliyorsan normal doğur şeklinde herkesin yorumlarından çok daraldım ve o kadar çok kafamı karıştırdılar ki eşim çok panik insan o bile ben normal doğum sürecini nasıl yöneticem diye bana söylüyor. Gerçekten çevremdekilere doğumu konuşmak istemiyorum doktorumla görüşüyorum belli değil dememe rağmen aa bunuda söyleyim sana diyip insanları demorilize etmekten hiç bir işe yaramıyorlar ben oğluma ve doğumuma odaklanmaya çalışırken böyle yapmaları revamı arkadaşlar ?