Bburcuyavuzz Mama alıcam içeriği temiz ve güvenilir hangi marka mama kullanıyorsunuz iki marka aklımda Hipp organik ve golden goat almayı düşünüyorum hangisi tercih edeyim
kurkmantosuzmadonna Bburcuyavuzz dün biri daha sormuştu. Golden goat önermişti birkaç kişi. Kullanmadığım için bilmiyorum.
bsrelif Bburcuyavuzz arkadaşım bebeğine evolvia kullanıyor diğer mamaları kabul etmemiş bebek şu an gayet sağlıklı kilosu vs her şeyi yerinde
sevacano Bburcuyavuzz Yeni olaylardan sonra ben de deli gibi araşdiriyorum ama yıllardır o kadar kişi aptamil kullaniyor şimdi kaldirdilar onu ama kime nasil neye güveneceğiz ?
Tortilla Bburcuyavuzz her bebek farklı içiyor yada her mama her bebege yaramıyor deneyerek bulunuyor. Bız hipp almıstık doktor en temız o demıstı ilk hafta ıcin. Sonra emdiği için gerek duymadık. Aptamıl bebelac asla tavsıye etmıyorm ıcerık olarak
Bburcuyavuzz sevacano ben olaylar önce de istemiyordum Aptamil ve sma iyi değil daha önce e bebekte çalışıyordum bi arkadaş golden goatı önermişti temiz içerikli ve anne sütüne yakın olduğu için ama ben kararsız kaldım
Yesilady Bburcuyavuzz 2.5 yıldır golden goat ve hipp kullandık. Diğer mamaları da denedik tabi ama diğerleri inanılmaz şekerliydi zaten bebeğim de istemedi içmedi hiçbirini. Golden ve hipp kullandık
Seloloo Bburcuyavuzz bebeğim 11 günlük. Hipp ve golden goat arasında kalmıştım. Doğum yaptığım hastanede golden goat kullanıyordu doktorum da tavsiye etti. Başka hastanede doğum yapan arkadaşımın doktoru da golden goat önerdi. 11 gündür kullanıyoruz çok şükür bir sıkıntı yaşamadık