_Umayinannesi Hayırlı cumalar 🌸 20+3 haftalık olduk. Bızımle aynı haftada olan annişler bebeklerin hareketlerini nasıl?
nyra _Umayinannesi 20+5 hareketler bu hafta itibariyle çok sertleşti☺️ genelde akşamları-geceleri çok daha aktif gün içinde de birkaç kez hissediyorum tabi mide yanması da başladı malesef
nur0633 _Umayinannesi Bugün 20 haftalık olduk. Herhangi bir hareket hissetmiyorum mide bulantım yok doğrusunu söylemek gerekirse kendimi gebe gibi de hissetmiyorum çünkü göbeğim de çıkmadı
hd_d _Umayinannesi 20+6 dan selamm hala tık yokkk hareket etmeye niyeti yok benimkinin🥹😅 Cinsiyetiniz ne bu arada öğrendiniz mi?
Bu0 _Umayinannesi 20 haftalık gündüzleri tık yok ne zaman yatacam olsam rahmime vuruyor içerde kayıyor gibi ama daha öyle tam net hissetmiyorum
nyra bsrelif evet biliyorum onu 2.çocuğumda 1-2 kez içmek zorunda kalmıştım ve kusmuştum adı bile midemi bulandırıyor 🥲 o sebeple içemeyeceğim ondan çekiyorum mecburen. Bugün henüz başlamadı yanma umarım geçmiştir 2-3 gün çok fazlaydı
nur0633 fatmaa51 ben üzülüyorum bu duruma kafaama takıyorum cunku tedavi gebeligi devamli acaba bi aksilik mi oldu diye stres yasiyorum
leefamily Bende 20+3 üm hareketlerini akşam uzandığımda hissediyorum sadece, çarşamba günü detaylı usg ye gireceğim ilk gebeliğim ve heyecanlıyım. 🥹
fatmaa51 nur0633 bende öyle çok üzülüyorum 3 tane üst üste bebeklerimi kaybettim 6 seneden sonrada ilk defa bu haftalara ulaştık insallah birsey yoktur iyidir
fatmaa51 nur0633 amin insallah canım benim insallah iyilerdir En son ne zaman muayene oldun Ben 2 hafta önce oldum korku ondan var