sudeborakk Şuan 5+6 haftadayım herhangi bir bulantı kusma vs. yok inşallah olmaz da 😅 Sizin bulantılarınız iştah durumlarınız nasıl kaçıncı haftada başladı ?
sym_yc sudeborakk sus susss hiç söyleme başlamasın 😂😂 benim 7 haftalıkken başladı başladı 15. Haftada bitti çok zordu inşaAllah sizin en rahat şekilde geçer
sudeborakk aslmoms folik asit olarak hangisini kullanıyorsunuz? doktorum bana çok düşük mg verdi yüksek mg olanlar ve doğuma kadar kullanılanlar ciddi rahatsızlıklara sebep olabiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏼♀️
sym_yc sudeborakk bir arkadaşım göz açıp kapayınca geçiyor demişti pek inanmamıştım ama çok haklıymış haftalara yetişemiyorum
aslmoms sudeborakk 15 hafta şuan. Bir sorun yok gibi. İsmini unuttum vallahi 12 den sonra bitti öyle diyende var, kullanmazsan gelişim duruyor diyende var.
sudeborakk aslmoms evet ya bu folik asit hakkında herkes birşey söylüyor bana 1 aylık vermiş devamında kullandırtmayacak sanırım 🤷🏼♀️
sudeborakk olcayayguldede benim 5+4te kese göründü haftaya tekrar kalp atışı için gideceğim ama duyulur mu bilmiyorum
sudeborakk sym_yc hem çok çabuk geçsin kavuşalım istiyorum hem de yavaş geçsin bu günlerin tadını çıkarayım 🥹