eed21 Kızlar dündendir kendimi çok kötü hissediyorum ayağı kalkınca bir süre yürüyemiyorum desem yeridir adım attığımda canım acıyorn vajinal kemiğimde çok ağrı var. Normal mi? Sizde de var mı ya
canan_55 eed21 ben de öyleyim 35+2 kalkarken zorlanıyorum ayakta dururken ağrım oluyor öyle kalıyorum bazen
baranumut eed21 kendini doğuma hazırlıyorsun diye biliyorum ama bazende idrar yolu enfeksiyon da yapabiliyor malesef
eed21 lux38 Bende ara ara oluyordu ama dündendir aşırı arttı korktum bende. Az kalmış sizin sağlıkla gelsin 😍
eed21 canan_55 Bende de aynısı dün eşimle pazara gittik öyle ağrılar girdi ki karnıma bi daha zor yani. Ben anlamadım nasıl yürüyüş falan yapacam.
eed21 baranumut İdrar yolu enfeksiyonu için yakın zamanda ilaç kullandım şu an yok muhtemelen çünkü olduğunda hissediyorum. Teşekkür ederim 🌹
birerkekannesi__ eed21 35. Haftadayım 3 haftadır aynı durumdayım 1 haftadır aşırı arttı şiddetli ağrım oluyor gece zaten sağa sola dönünce kemiklerim kırılıyor sanki bebiş aşağı baskı yapıyormuş ondan
vanilya_kokusu_ eed21 dün gece hiç uyuyamadım bunun yüzünden resmen bacağımı açmaya korkuyordum 🤦🏻♀️ afedersin genital bölgem çok ağrıyor 2 aydır 🤦🏻♀️33+4
eed21 vanilya_kokusu_ Çok geçmiş olsun daha erken başlamış sende muhtemelen bebiş pozisyonuyla vs de alakalı. Rabbim yardımcımız olsun
vanilya_kokusu_ eed21 makat geliş bebek ayagini vuruyor sürekli bide progestan fitil kulaniyrum belki oda yapıyo 🤦🏻♀️
hllvrl Bu dediğimiz olay ben de 12. haftadan beri var şu an 36. haftadayım ve daha da şiddetli bir şekilde devam ediyor
ikinciyesekeranne eed21 aynı haftalarda olmuştu babada, ama ben gerçekten uürüyememiştim kitlenip kalmıştım bir süre adım dahi atamayıp yavaş yavaş adım atıyordum sonrasında da. Doktora gidince öğrendik ki bebeğim kanala girmiş, o yüzden baskı olmuş
eed21 ikinciyesekeranne Bende kanala inmiş olmasından şüpheleniyorum. Peki ne kadar sonra doğdu bebeğinşz