hghg Kızlar bugün 37. haftada çatı muayenesine girdim haftaya tekrar çatı muayenesi yapar mı sizce doktor
Haniff anonim51 bende 39+5 im bugün ilk defa çatı muayenesi oldum oldugumdan beri ağrılarım arttı sizin ağrınız oluyormuydu hiç
Haniff anonim51 benim zaten iki haftadır yalancı sancılarım çok artmıştı baya kanaldada aşagi indi muayenede kafasina dokunuyorum nerdeyse dedi muayeneden sonra kasık ve bel ağrılarında eklendi ama düzensiz doğumu tetiklediği emin değilim
Haniff tazenne ne tür bir ağrı benim yalancı sancılarım vardı zaten çok şimdi bahsettikleri belden kaşığa ağrı vurur doğum sancısı dedikleri türden bir ağrı giriyor arada ama düzensiz birde ilk gebelik eminde olamıyorum henüz
Haniff bluemom24 valla bende vardı ama oda geçmeye başladı yalancı sancı gene geri vazgeçti anlaşılan benim kız bu gidişle suni sancıyla basliycaz galiba
hghg gmzkr doktor iki parmağına jel sürüp içeriye doğru sokuyor çatını kontrol ediyor normal doğum için çatı uygun mu diye çok kısa sürüyor 10 15 saniye pek acımıyor