selos1 Kızlar 5 aylık olduk nerdeyse tekmelerini hareketlerini hissediyorum. Hissettikçe çok mutlu oluyorum bazen konuşuyorum onunla o kadar çok özledim ki doğmasını istiyorum şu 4 ay hayırlısıyla geçsin hemen inşallah erkende gelmesin ama tabiki zamanında gelsin sağlıklı bi şekilde gelsin yeter ki 🥹☺️ Ama artık rüyalarıma giriyor doğruruyorum kucağıma alıyorum seviyorum kokluyorum öpüyorum doyamıyorum. Sonra uyanıyorum rüya olduğunu anlayınca üzülüyorum 🥲 Sizde de böyle oluyor mu hemen doğsun da kucağıma alıp seveyim koklayıp öpeyim bir an önce istiyorsunuzdur eminim 🥹🥹
sarilale123 selos1 ben hem hemen doğsun istiyorum hem de ne kadar benimle aynı bedende kalırsa o kadar kalsın istiyorum 🥹 bazıları hamileliği sevmez ama ben hamileliği çok seviyorum sadece o ilk 3 ayın bulantıları olmasa
Bumah selos1 bende senin gibiydim saglikla al kucagina insallah bahanae uydurup giderdim bebegi gormeye doktora😀 ay ne deliymisim ya
Moz selos1 ben de bu duygular olmadı hiç ya hamileliği onun varlığını hissetmeyi vs seviyorum ama bir yandan bir canlıya bakma fikri artık özgür olmayacağım vs geliyor aklıma
duygumfoca selos1 28 günümüz kaldı oğlumla kavuşmaya çok sabırsızlanıyoruz eşimle kucağımıza almak için 🥰 ama doğacağı güne kadar da tedirginiz bir aksilik çıkmasından bişey olmasından rüyalarımda doğduğunu emzirdiğimi görüyorum
bsrelif Sağlıkla gelsin inşallah. Biz onların rehberleriyiz hatta doğmadan önce sürekli bizi ziyaret eder konuşurlar bizimle 🥰 Anne ile çocuk arasında her zaman görünmeyen telepatik bir bağ vardır anneler hep hisseder ve hislerinde haklıdırlar her zaman
selos1 bsrelif İnşallah sağlıkla gelsinler 🥰 Öyle ya gerçekten 🥹 Kıyamam ben onlara minicikler hiçbişeyden haberleri yok. Allah hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın kem gözlü haset insanlardan uzak etsin inşallah 🤍
selos1 sarilale123 Evet ya o ilk 3 ay benim içinde çok zor geçti ama herşey geçiyor hiçbirşey kalıcı değil. Hamilelik çok güzel birşey özellikle onu hissedebilmek aynı bedende olmak çook çok tarifsiz birşey 🥰❤️
ayseel sarilale123 ay bende hem dohsun göreyim koklayayım istiyorum hemde karnımda uzun uzun kalsın istiyorum 🥹 8 aylık olduk geçen zamanım hızına yetişmek mümkün değil ne ara geçti bilmiyorum 🥹
ABusraaaa sarilale123 ben ✋ hiç sevemedim hamileliği . Çünkü benim hamileliklerim hep ilk aylar bulantiyla sonra korkuyla geçti. İlk kızımı doğumdan sonra kaybettim. Doğumdan öncede hastalığını öğrendiğim için doğuma kadar hayatım berbattı nasıl olcak napcan kime gitcem çocuğumu nasıl aldiririm felan. Ondan sonra ki hamileliklerimde ise acaba buda ilk cocugum gibi olacak mı diye geçiyordu tam anlamiyla hamileligimi nazlanmayi o aserme olaylarini yaşayamadım diyebilirim. Çünkü benim hep aklımdaki düşünce doğumdan sonra çocukların saglikla yanımda olacaklar miydi. Bu yüzden hiç hamileliği sevmedim.
selos1 Bumah Ay bende ya her kontrole gittiğimde görmek istiyorum yüzünü elini ayaklarını 🥹Elimde olsa hergün bende görmek isterdim 😅 Detaylı usgde de göstermedi annesine yüüzünü elini kapatmıstı resmen suratına 😅 birazcık üzüldüm görmediğim için ama olsun yeterki sağlıklı olsun da göstermesin 🥲🥰
1905_1 Ben de 16 haftalığım. Daha hiç hissedemedim çok üzülüyorum, sürekli bir şey oldu mu korkusu var. Daha 1 hafta önce gittim ultrasona. Keşke her gün gitsem. Ben de hep kucağıma almayı hayal ediyorum. Görmeyince özlüyorum
selos1 1905_1 daha erken hissetmeniz için ilerleyen haftalarda sizde hissederseniz pıt pıt hareketlerini annesi hiç üzülme 🥰 Sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza 🙏🏻
sarilale123 selos1 aynen öyle tekmelerini hissetmek bile çok güzel Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese de yaşatsın inşallah
mervekalkann Ben de 5. Ayımdayım 23 nde detaylı var ilk gebelik hareketleri de hissediyorum ama o aylık kontroller bende de eziyet gibi geçiyor gün sayıyorum kontrole gitmek biraz daha büyüdüğünü görmek için değişik bir his yalnız değilsin.
selos1 mervekalkann detaylıda çok daha ayrıntılı görünüyor inşallah yüzünü gösterir. Ben çok istedim yüzünü görmeyi ama kapattı eliyle maalesef 😂
mervekalkann selos1 cinsiyeti göstersin bari ben ona da razıyım 😂 hala öğrenemedim erkek gibi diyip duruyorlar kordonu araya alıyor hiçbir şey göremedik.
selos1 mervekalkann oyy meraklandırıyor sizi 😂 inşallah gösterir annesi bu sefer görürsünüz bence detaylıda genede görünüyor cinsiyeti 🥰
selos1 Moz Hayatın kanunu bu 🥹☺️ Herkesin kendi seçimi evlenmeyip ömür boyu bekar kalanda var hiç çocuk sahibi olmak istemeyenler de ama genellikle herkes bu durumu yaşıyor herkesin başından geçiyor öyle düşünün ☺️🙏🏻
selos1 duygumfoca Ay çok az kalmış 🥹 Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah çok heyecanlı bir bekleyiş özellikle zaman daraldıkça 🤭🤭