ikibebeliannis eslemoms Oğlumun Adı Muhammet Alparslan Bir daha oğlum olursa melikşah ya da Yusuf Orhan koymak istiyorum
doublemom35 eslemoms Oğlumun adı Ersagun Aktuğ. Türkiye de sadece 79 tane Ersagun olmuş yaşayan 3 tane var şu an 😊 şu an kızıma gebeyim eğer bu da erkek olsaydı İlteriş, Metehan, Gökbörü, Tardu gibi isimler düşünüyorduk
serenss doublemom35 bu kadar saçma isimleri bir arada görmemiştim. Ben öğretmenim isimleri farklı olsun diye böyle düşünen ebeveynlerin çocuklarıyla geçilen dalgaları görseniz aklınız şaşardı… niye bunu çocuklarınıza yapıyorsunuz. Allahtan sınıfımda ersagun yok ben bile koruyamazdım diğerlerinden 😂
Mrh16 eslemoms benim oğluşum nasip olursa kendi ismiyle geldi annesini düşündürmedi hiç kandil günü kontrolüm vardı bikac gün öncesinden eşime erken daha göstermez belki ama erkek olursa BERAT koysakmi dedim olur koyalım ogrenirsek dedik. Bizimki gösterdi kendini nasipse isminde belli oldu💙🤲
champanne yineaylardankasim ben kız ismi olarak da çok rastladım unisex kullanılıyormus uygun olur mu bilemedim ama çok beğendim kızım için
lala_666 eslemoms ben Raul koyacagım insAllah Rəbbim nasip etsin sağ salım kucağıma alayım bebeyimiz🤲🏻☺️