bsrbrkysr184_ tatliheyacan  Bunu alacağım büyüyüğü toz pembe küçüğü krem olacak değişik birşey var aklımda inşallah güzel olur
Bimiyendis Moz ben minibubudesinga yaptırdım instagramdan 500 tl ye çok da güzel oldu. Hem hızlıydı hem ilgili tavsiye ederim
melegim91 Ben kendim yapmıştım kızımda nasip olursa yine kendim yapacağım nakışlı toka yapıyorum intsgramda sayfam var bu sefer büyük ihtimal nakışlı bir pano yaparım yeteneğiniz varsa kendiniz yapın hem el emeği hatıra kalıyor hemde daha uygun
serenozturk Moz bir yer var kapı süs artık takı yastığı ve 36 adet çikolata kampanyaya özel 800 tl bakabilirsin bence güzel yapıyorlar ben sipariş vereceğim ordan ınstagramda sayfa adı da @mavinintukkani
bsrbrkysr184_ tatliheyacan boş kasnak olacak ortası yanlarında süs tasarladım dur atayım sana ama istediğim renkler yok üf
tatliheyacan bsrbrkysr184_ Ben bide bunu yaptırdım tasarımını kendim yaptım peri kızı konseptli olsun istiyorum ben
bsrbrkysr184_ tatliheyacan  bak böyle
bsrbrkysr184_ tatliheyacan bebeklerin büyüğü koyu pembe küçüğü yoz pembe dedm ama bu renk mi olsaydı acaba
bsrbrkysr184_ tatliheyacan ben sadece çikolata istiyorum ya güzel olmuş bunlar da bunları da mı dolapta yaptırdın 😇