beautiful_ bsrbrkysr184_ ben bebişlerime koyacağım ismin yakınımda olmayan isimlerin olmasını isterim hep ❤️
beautiful_ bsrbrkysr184_ kızım olursa adını Ahsen hüma koymak istiyorum oğlumda çok istediğim ama nasip olmayan isimi de oğluma koymak istiyorum Taha
bsrbrkysr184_ beautiful_ Taha çok güzel ahsel hümada güzelmiş ben de kızıma yüsra mı hamamı kararsız kalmıştım ama eşimin kuzenin kızının adı ayşe hüma 😅 bizde ayşe yüsra koyduk 🤣
beautiful_ bsrbrkysr184_ oğlumda hep o isim ile sevmiştim 🥺 ama olmadı şimdi kız olur hissiyatı ile baştan beri öyle seviyorum 🥺❤️
060436 bsrbrkysr184_ Zümra kızımın adı çok kibar tatlı oluyorlar zarif bir isim karakterini taşıyor ismin anlamlarını 🌸
bsrbrkysr184_ 060436 ben sadece 1 tane zümra gördüm oda naif sevecen kızımda zümra istiyordu bi anda ela meryem fln çıktı 😅
bsrbrkysr184_ gtcp59 bak ben alya arya çok düşündüm ama abimin kızının ismi de ayla çok yakın oluyor yengemde çok hoşlanmadı gibi bu fikirden yüz ifadesi hoşuma gitmedi 🫣
060436 bsrbrkysr184_ tabi sizin fikriniz ama Zümralar çok tatlı olurlar isimleri gibi sağlıkla doğsun kızınız inşallah
bsrbrkysr184_ beautiful_ hiç hoşlanmadım onlarda 😒 keşke kulağına fln okusaydın tahayı yada Taha ümit fln
gtcp59 bsrbrkysr184_ ne alaka canım koy gitsn senin hoşuna gittiyse birinci kızınız ismi Ayşe yüsraysa ikinci Alya Zümra guxrl uyuyor
bsrbrkysr184_ gtcp59 aşkım işte öylede olmuyor sora abime söyler şimdi bakışları fln değişti hemen bende zaten koymam size çok yakın diyince biraz düzeldi