yineaylardankasim bsrbrkysr184_ mantıklı aslında kimsenin bilmediği bir isimde okuyormuş herkes bebeğin kulağına bende yapacağım 😄
bsrbrkysr184_ beautiful_ ay aminnnnn Aşkım sence saçmalık bak şimdi yeğenimin adı elif ama göbek adı meryem ama kimlikte yok sadece ailelerin bildiği bi isim koymak doğru mu bilemedim 😇 kızımın bulduğu isim olduğu için düşünüyorum ama kararsızım
beautiful_ bsrbrkysr184_ ayy sende benim gibisin kimsede olsun istemiyorsun kızın seçmişse değişme ama illa aynı isim olsun istemiyorsan koyma
annekiz6141 bsrbrkysr184_ kizimin ismi Azra Ela 🥰 arkadaşımızın da ben doğum yapacagim zaman kizina hamileydi ablası da ona Ela dedi Ela koydular 🥰
cutebabymomm bsrbrkysr184_ Tomris ismi bir bana mı komik geliyor ya😵💫 Meryem kesinlikle çok şık ve modası geçmeyen bir isim tek de olabilir Meryem Ela da olabilir. Meryem koyacaktım ben de ama eşimin yakınında var diye vazgeçmek zorunda kaldım mecburen
bsrbrkysr184_ cutebabymomm Tomris böyle tekrarlanırsa güzelleşiyor ilk bana da değişik geliyordu ozamn bende meryemden vazgeçem ablamın kızının göbek adı 😅
gizemli00 bsrbrkysr184_ Tomris ne demek anlamı ilk defa duydum benimde ikinci kızım yolda onun da adını meryem koyucaz insAllah meryem ela sanki olmamiş gibi ama ben Meryem hümayi çok yakistirdim ama sade ela ismide güzel diğerlerine göre
bsrbrkysr184_ gizemli00 cesur", “güçlü”, “savaşçı” ve “lider” ilk kadın hükümdar aşkım hamide Türk 😆 meryem beni çok kararsız bıraktı yiğenimn göbek adı