zumraziye pimpirikliana bende totalde 3 kere fln gitmişimdirr şuanlık memnunum konuşması çok ılımlı ve rahat hissettiriyor siz memnun musunuz
pimpirikliana zumraziye sizde yeniymişiniz 🫠bende memnun sayılırım ultrasonla bakarken çok açıklamıyor hızlı bakıyo biraz ondan şeyim 🥹🫣benim ilk doğumumdaki Dr m mükemmeldi(il değiştirdik) ondan sonra kimseyi beğenemiyorum galiba 🥹
zumraziye pimpirikliana evet ya çok kısa sürüyor banada detay hiç vermiyo yarın randevum var bakalım yarın nasıl olcak
pimpirikliana zumraziye aslında biraz açıklasa şu eli şu kolu diye ben bişey göremeden bitmiş oluyo muayene 😔kaç haftalıksınız siz ben 10+6 yım
zumraziye pimpirikliana ben 17+3 üm bana geçenki gittiğimde el fln salladığını göstermişti ama işte yanii detay çok vermiyor
pimpirikliana zumraziye Oo maaşallah sizin haftanız ileriymiş🫠 cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba cuma günü 11+4 olucam tahminde bulunur mu hiç bilemiyorum
zumraziye pimpirikliana ya ben henüz öğrenemedim şöyle 12. Haftamda %80 erkek demişti 15.haftada gittiğimde kız gibi dedi işte pozisyonuda uygun değildi göremedide yarında cinsiyet netleştirmek için gitcez
zumraziye pimpirikliana inşallah ya ben bide bi kaç kıyafet almıştım %80 büyük bi oran olunca inşallah erkek çıkar 😂😂