Gokturkmom_ Ultrason fotoğrafını/haftanı bırak, ben de tahminimi yazayım 🤭 Katılmak isteyen herkesi yoruma bekliyorum 🌸
Gokturkmom_ Kbr_ylc02 Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
sibely12 Gokturkmom_ yaa inşallah çevremde herkes kız diyo 2 yaşında oğlum var birde kız olsa fena olmaz 🤭 bıçak makas testi ne kadar doğru bilmiyorum ama ondada makasa oturmuştum 🤷♀️ bütün evlatlarımıza sağlık sıhat nasip etsin allahım 🥰
yineaylardankasim Gokturkmom_ teşekkür ederim alttaki ultrason popo kısmından çekildi o ortadaki şey pipi mi kordon mu anlayamadık pipi galiba erkek dediğinize göre değil mi 😇
beautiful_ Gokturkmom_ yaa İnşaAllah bir oğluşum var ve kızım olsun çok istiyorum tabi öncellikle sağlıklı olması hissiyatım da kız ❤️
yektak Gokturkmom_ teşşekür ederim ilk önce sağlıklı olsun ama gönlümden geçen erkek inşallah erkektir 🙏🤣