seeereee Kızlar hamile kaldığım günden itibaren saat 3 te uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum ağrım da yok ama uyuyamıyorum gündüzleri de yataktan çıkamıyorum bunun nedeni ne sizce sizde de oldu mu
Papatya05_ seeereee canım illa üçte değil ama gece bende uyandığımda uykuya geçmek biraz zorluyor uyanık kalıp sonra uyuyorum
alyoo seeereee Bende tuvalet yüzünden birkaç defa kalkıyorum ama 5-6 sıraları kalkınca asla uyuyamıyorum 2 saat boyunca falan öğlen uyanıyorum bu yüzden ve yine de vücudum dayak yemiş gibi kalkıyorum
Saimenur seeereee gebeliği daha ogrenmemıstım uykularım kaçmıştı.Sonra ogrendım Suan 5. Aya girdik hala dedıgınız gıbı uyanıp uyuyamıyorum.Normalde de kafamı yastığa koyduğum an uyurum.Evet gene uyuyorum ama uyanınca uyuyamıyorum geri.Uykuyu seven için cok kotu bı durum.
arasmommyy Aynıyım ben deeee. 35+5 günlük sürekli tuvaletim geliyor ve uyanınca bir daha dalamıyorum ne yapacağız yaa?
Papatya05_ arasmommyy benimde o haftalar da başladı 38+4 devam ediyor artık 36. Hafta ile zorlanmalar da başladı bende 5 gün sonra sezaryenim var artık onu bekliyorum
Papatya05_ arasmommyy amin hepimizi sağlıkla kolaylıkla kucaklayalım bebeklerimizi 🌸🌸🌸🌸 sizinde az kalmış
annesioglusu1 30 haftalığım gece oğluma süt vermeye kalkınca Bidaha dalamıyorum gece beslenmesini doğuma kadar kesmem lazım perişanım
zubudabi @Saimenur kullandığınız vitaminler etkiliyodur belki magnezyum sürekli kullanıyosanuz özellikle gece uyandığınızda uykunuzu almış gibi uyanabilirsiniz
Saimenur zubudabi daha hiç magnezyum takviyesi almadım.Bi de daha gebeliği öğrenmeden 4-5 gun önceden uykusuzluk başlamıştı.