suragungor canım şöyle ki mochi güzel fakat cihaz herkeste farklı çalışıyor senin cihazı alıp kendi konforunu bozmadan sağman lazım mesela ben alırken çoğu kişi doğal sağım modunda 15 dakika sagiyorum 15 seviye diyordu yada 10 seviye ama ben masaj modunda dönüşümlü kullanarak daha iyi verim alıyorum deneye deneye buldum elimde bir de acura giyilebilir var o daha kuvvetli çekiyor biraz hastane tipine benziyor ben mesela powerpumping acura ile normal sağımlari mochi ile yapıyorum ikisini karışık kullanıyorum ama mochi de tek başına yeterdi tabi benim elimde ikisi olduğu için karışık kullanıyorum. Yara yapmamasi için de flanş kısmına zeytinyağı surebilirsin az bir miktar ve flanş sana uygun mu bu da çok önemli ben ilk doğum yaptığımda bilmiyordum standart tüm sağım pompa flanşlari 24-25 mm dir ama benim meme ucuma uymadığı için atıyorum 100 CC alacakken 50 CC alıyordum ve sisiyordu meme ucunun yanları sonra doğru flanş alıp kullanınca o hassasiyet kalktı ve daha iyi verim aldım,doğru flanşı bulman içinde meme ucunu ve etrafında çok küçük bir halkayı alması lazım muhtemelen senin flanşinda büyük geliyordur cetvelle olcebilirsin mesela meme ucuna tut atıyorum 15mm ise 2 mm daha ekliyorsun 17 mm senin doğru flanş ölçün oluyor