Momlife_ Bir misafirliğe gidiyorum mesela insanlar benden daha temizmiş gibi daha düzenli gibi hissediyorum sizde de oluyor mu bu durum kendi evime gelince dağınık pis gibi geliyor bana😄
papatyakokulugece Momlife_ aynı ordan gazı alır gelir evi temizlerim genel hemde gece bile olsa duramam rahat uyuyamam 🤣
nursemaa_1 Momlife_ başka birinin evine gittiğimde mis gibi kokuyor düzenli görünüyor evime misafir geldiğinde dünyanın en pis kokan evi benim evimmis gibi hissediyorum tek bende böyle sanıyordum 😁
tembelkiz Momlife_ efenim sürekli elinde bez süpürge gezeceksin. Para birirktir işini biriktirme özellikle çamaşır ütü en nefret ettiğim 😂 sabah ölecekmişsin gibi yaşa dedikodunu yapacak insanları düşün gerisi gelir zaten 😂
kurkmantosuzmadonna Momlife_ ama şöyle bana gelenler de bana hep evin ne kadar temiz ve güzel kokuyor der. Şöyle bence herkes misafir gelecek diye ekstra temizlik yapıyor. 😂
Momlife_ papatyakokulugece gece temizlik yapmayı sevmiyorum ben gündüz daha iyi oluyor 😂 vakit geçiyor
Momlife_ tembelkiz ayyy sorma çamaşır hiç bitmiyor zatenn yıka katla yerleştir süpürge tutarım her gün kırık ve saça tahammülüm yok ama öyle titiz düzenli değilim ya keşke olsaydım
papatyakokulugece Momlife_ bana farketmez gündüz de olur aksam misafirliğe gittim ya eve gelince direkt sivarim kolu onu demek istemiştim 🤣
Momlife_ papatyakokulugece onunki temizse benimki de olmalı gazıı 😂 İnstagramda temizlik videoları izledikçe yapasım geliyor benimde
Momlife_ nursemaa_1 eveettt demek istediğim bu iştee hatta bana pis gelen yerler oluyor kuzenim geldi geçenlerde neyle sildin yerleri parlıyor dedi ama bana sorsan orası pismiş gibi 😂😂
snmerd Momlife_ benim kedilerimde var hergün ev süpürür toz alırım kurutma makinesi falan her şey var özellikle kedili insanların evine gidince ben de diyorum neyi eksik yapıyorum acaba diye. 😂
nursemaa_1 Momlife_ benimde oda parfümünü sormuslardi hiç kokmuyo almayın bundan dedim çok güzel kokuyo dediler içim rahatladı 😁😁
Es07 Momlife_ Hergün rutinim vardır Bulaşık birikmez Hergün havalandırırım evi Robot döner en az 1,2 kez Çamaşır birikmez Böylelikle iş birikmez kolay olur cnm