Kitappsever_1 Bak benim ki geç prematüreydi ama küvöz de benim kızım da kilo almadı sütünü sağmaya devam et zaten bebek doymayınca hemşireler hemen mama takviyesi yapıyor şu an en çok anne sütüne ihtiyacı var kendini üzme stres yapmamaya çalış çünkü sütün etkilenir ayrıca sen güçlü olacaksın ki bebeğin de güçlü olsun şu an senden uzak olsa da senin hüznünü stresini hissediyor emin ol almıyorlar böyle sonra bir an da kilo almaya başlıyorlar insan şok oluyor zaman zaman kilo alacak yeri gelecek kilo verecek mesela benim kızım alerjik bir bebek olduğu için 3,5 ayından sonra bir ay 400 gram aldı bir ay 900 bir ara rahatsızlandı 1,5 ay kadar kilo alımı durdu sonra geri eski döngüye döndük şimdi yemek yemiyor diş dönemi 150 gram kadar düştü ama takılmıyorum sadece beslenemediği için üzülüyorum oda çok değil akışa bıraktım bunları söyleme sebebim seni daha çok üzmek vs değil yanlış anlama lütfen sadece bilmeni istediğim her zaman aynı şekilde ilerlemiyor zamana akışa bırak bir sorun olsaydı hemşireler sütünü getirme derdi zaten ❤️