Bumah papatyakokulugece eeet gordum yok kiz bende ugrasmiycam oyle ablamin oglu biz ne yersek yedi msallah istahli yurutec almayi dusunmuyorum
Bumah krizantemmm bende yogurt hurma pirasa elma mandalina falan verdim ve inanirmisin kahve icerken bile kiyameti kopariyo atilmaya calisiyo ekmegin sert yerinide verdik eline cocuk yemek cok istiyo ama tadimlik verdik
Bumah erikarpuz surekli instegramda onume cikiyo 4 aylik bebekler oturuyolar yiyolar bende alsam mi acaba diye dusundum😁 yastikla oturuyoz yavas yavas
1_prensesannesii Bumah ben de doğumdan önce almayı düşünüyorum bundan bulunsun ama fiyatı artar diye 5 buçuk 6 olmadan oturamaz
erikarpuz Bumah ben de görüyorum tadım yaptıran bile var ya boşver sen onları djdjdj bi otursalar ne rahatlıcaz ama dimi ya çok fenayım ben de bugün gece uykusuna geçmeden 1 saat kucağımda durdu öldüm bittimmmmmm
Bumah krizantemmm bizde 3 ay 20 gubluk falandi gecenlerde hurmayi meyve yeme aparatlari varya ona koyduk oyle yediki bitti diyede agladi biz hala yiyodk bagriyo bize ho ho hi diye sabah hepsini alttan cikarmis 😀 daha o aparatla vermiycem o kadarlik olmamis
Bumah papatyakokulugece ay bu doktolar herseyi diyo da ben isime geleni yapiyorum 😀 cokta dinlemiyorum onlari belkide alirim canima tak ederse
Bumah erikarpuz ben bide hasta oldum cocuk maf etti beni 10 gundur esim geldigi gibi cocuk sabki benim degilmis gibi davraniyorum sadece emziriyorum 😀😀 bu aralar gunduz cok feci gece cok feci uyumuyo 16 gun oldu cikamadi ataktan
erikarpuz Bumah çok geçmiş olsun canım , 4. ay aşısından sonra başladı bizim de daha yeni 🥹 Allah aklımızı almasın diye dua ediyorum 😞